Je huis verkopen

Zagers Makelaars is jouw deskundige begeleider op het gebied van verkoop en aankoop van een woning

Je huis verkopen

Ben je op zoek naar een vertrouwde makelaar in Breda of Ulvenhout? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Zagers Makelaars is met haar jarenlange ervaring in het vakgebied de geschikte verkoopmakelaar voor het verkopen van je woning. Wij zijn gedreven om het beste resultaat voor je te behalen!

Jouw woning zorgeloos verkopen

Wij snappen dat je huis te koop zetten niet zomaar een beslissing is. Daarom begeleiden we je op een persoonlijke manier om de verkoop van je woning zorgeloos te laten verlopen. Je belangen staan centraal bij ons en we helpen graag om je woning goed onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. Uiteraard plaatsen we de woning op Funda en onze eigen website maar ook via social media wordt je woning onder de aandacht gebracht.

Om je nader te informeren beiden wij je graag een gratis waardebepaling aan!

Je huis te koop zetten, doe je immers pas als je weet waar je qua vraagprijs aan toe bent.

Mogelijkheden voor het verkopen van je woning

Als makelaar proberen wij je zoveel mogelijk opties te bieden; zowel overdag als in de avonduren en op zaterdag kunnen wij afspraken inplannen. Zo zorgen wij dat je woning verkopen zo soepel en snel mogelijk verloopt.

Kwaliteit gewaarborgd 

Bij de verkoop van je huis is kwaliteit altijd gewaarborgd. Wij zijn niet voor niets aangesloten bij de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en taxateurs in onroerende goederen NVM U.A. (NVM) en het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). We streven naar continue verbetering en de beste verkoopresultaten voor je als klant. Neem gerust contact op voor meer informatie!

Benieuwd wat je huis waard is?

Overweeg je je huis of appartement te verkopen in omgeving Breda? Vraag dan onze gratis waardebepaling aan!