Specialist in Waterdonken

Ben je van plan je huidige woning te verkopen in Waterdonken? Voor de koop- en verkoop van je huis of appartement kies je voor Zagers!

Specialist in Waterdonken

Wonen aan het water in Breda – Waterdonken

De jonge woonwijk Waterdonken aan natuurgebied de Vuchtpolder in Breda is momenteel erg populair. Zagers Makelaars is specialist in deze wijk en heeft al reeds tientallen woningen hier verkocht.  Mocht er een huis te koop staan in deze mooie wijk, is de kans groot dat deze ons oranje bord op de voorgevel heeft.

Huis verkopen in Waterdonken, Breda?

Waterdonken aan de rand van Breda, onderscheidt zich van vele andere woonwijken door haar ruime opzet met veel groen en een rustige ligging aan natuurgebied de Vuchtpolder. Wist je dat Waterdonken slechts drie straten bevat? De Lange Weide, Blokvucht en Maasdijk! Veel voorzieningen zijn gemakkelijk binnen handbereik gelegen. Ook voor jonge kinderen is het een fijne wijk waar ruimte is om buiten te spelen door de aanwezigheid van de vele groene, open stukken. De wijk is een woonerf en is er hoofdzakelijk bewonersverkeer. Dat maakt het ook veiliger.

Niet onbelangrijk is om te weten; de koopwoningen in de Waterdonken zijn ruim tot riant van opzet, met goede materialen gebouwd en volledig geïsoleerd. Alle woningen beschikken over een A-energielabel. Door de jonge leeftijd van de Waterdonken is het vele groen nog in opkomst en in combinatie met de ruime opzet zal deze wijk alleen maar mooier en gewilder worden.

Daarom is wonen in De Waterdonken zo leuk!

woning verkopen waterdonken Breda

Woning kopen in De Waterdonken?

Zagers Makelaars is bewezen de best verkopende makelaar in de Waterdonken met een gemiddelde klantbeoordeling van 9,5! Meer weten over onze dienstverlening of wil je weten wat je woning in de Waterdonken waard is? Doe nu de gratis waardebepaling van je woning of laat een bericht achter op de contactpagina.

Nieuw in de regio en benieuwd hoe het is om te wonen in Breda? Bekijk dan ook onze Wonen in de Parel van het Zuiden-pagina.

 

Benieuwd wat jouw woning waard is?

Overweeg je je huis of appartement te verkopen in omgeving Breda? Vraag dan onze gratis waardebepaling aan!