Verkopen

Zagers Makelaars zorgt voor een succesvolle verkoop van je woning!

Verkopen

Wil je je woning in Breda of omgeving verkopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Zagers Makelaars is met haar jarenlange ervaring in het vakgebied de geschikte makelaar voor je. Wij zijn gedreven om het beste resultaat voor je te behalen!

Wij snappen dat je huis te koop zetten niet zomaar een beslissing is. Daarom begeleiden we je op een persoonlijke manier om de verkoop van je woning zorgeloos te laten verlopen. Al je wensen staan centraal bij ons. Zo is het, indien gewenst,  bijvoorbeeld mogelijk je woning op Funda te plaatsen.

Directe verkoop van je woning in regio Breda

Wil je door omstandigheden je huis in Breda direct verkopen? Dat is geen probleem! Wij nemen alle zorgen uit handen en zullen het verkoopproces plus alle promotie snel in werking zetten. Samen met jou wordt er gekeken naar de mogelijkheden. Zo zorgen we ervoor dat je huis zo snel mogelijk verkocht wordt. Als makelaar zijn wij hierbij erg flexibel; zowel overdag als in de avonduren kunnen wij bezichtigingen begeleiden. Ook kun je bij ons terecht voor een gratis waardebepaling en taxatie van je woning. Je huis te koop zetten, doe je immers pas als je weet waar je qua vraagprijs aan toe bent.

Kwaliteit gewaarborgd – NVM Makelaar Breda

Bij de verkoop van je huis is kwaliteit altijd gewaarborgd. Wij zijn niet voor niets aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). We proberen onszelf altijd te verbeteren en blijven onszelf ontwikkelen om zo voor je de beste resultaten voor te behalen.

Waardebepaling Breda

Benieuw wat jouw woning waard is? Vraag dan vrijblijvend een gratis waardebepaling van je huis of appartement aan. Wij stellen de waarde van jouw woning vast en maken aan de hand van jouw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en verplicht je tot niets!

Hendrik - zagers makelaar breda

Benieuwd wat je huis waard is?

Overweeg je je huis of appartement te verkopen in omgeving Breda? Vraag dan onze gratis waardebepaling aan!