Verkopen

Zagers Makelaars zorgt voor een succesvolle verkoop van uw woning!

Verkopen

Wilt u uw woning verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Zagers Makelaars is met haar jarenlange ervaring in het vakgebied de geschikte makelaar voor u. Wij zijn gedreven om het beste resultaat voor u te behalen!

Wij snappen dat uw huis te koop zetten niet zomaar een beslissing is. Daarom begeleiden we u op een persoonlijke manier om de verkoop van uw woning zorgeloos te laten verlopen. Al uw wensen staan centraal bij ons. Zo is het, indien gewenst,  bijvoorbeeld mogelijk uw woning op Funda te plaatsen.

Directe verkoop van uw woning

Wilt u door omstandigheden uw huis direct verkopen? Dat is geen probleem! Wij nemen alle zorgen uit handen en zullen het verkoopproces plus alle promotie snel in werking zetten. Samen met u wordt gekeken naar de mogelijkheden. Zo zorgen we ervoor dat uw huis zo snel mogelijk verkocht wordt. Als makelaar zijn wij hierbij erg flexibel; zowel overdag als in de avonduren kunnen wij bezichtigingen begeleiden. Ook kunt u bij ons terecht voor een gratis waardebepaling en taxatie van uw woning. Uw huis te koop zetten, doet u immers pas als u weet waar u qua vraagprijs aan toe bent.

Kwaliteit gewaarborgd

Bij de verkoop van uw huis is kwaliteit altijd gewaarborgd. Wij zijn niet voor niets aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). We proberen onszelf altijd te verbeteren en blijven onszelf ontwikkelen om zo voor u de beste resultaten voor te behalen.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u uw woning verkopen of heeft u andere vraag? Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten staan u graag ter woord.

Contact

Vraag een gratis waardebepaling aan

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op voor een gratis waardebepaling. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets!

Aanvragen