Zagers Verkoopmakelaar Breda

Zagers Verkoopmakelaar Breda

Verkoopmakelaars Zagers is in 2007 opgericht in Breda. Wij zijn een klein, gedreven verkoop makelaar met veel kennis en ervaring in de makelaardij. U kunt bij ons terecht om uw huis te verkopen via de makelaar, maar ook voor een gratis waardebepaling en passend verkoopadvies.

Verkoopmakelaar met kennis van zaken

Als verkoopmakelaar werken we vanuit een centrale vestiging in Breda. Om als makelaar uw huis te verkopen kunt u beroep op ons doen. Onze experts hebben goede kennis van de woningmarkt in de omgeving van Breda. We weten alles van het lokale woningaanbod, waardebepaling en de juiste prijsstelling. Als verkoopmakelaar zetten wij ons voor u in om uw woning te verkopen en om de onderhandelingen goed in te gaan. Niet alleen voor woonhuizen, ook voor appartementen. Daarnaast kunnen wij als verkoopmakelaar uw woning taxeren en u helpen om dit onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. Wilt u dus uw huis verkopen in Breda en omgeving? Kies dan voor Zagers Makelaars!

Bezichtigingen

Wilt u uw huis laten zien, maar heeft u alleen tijd om bezoekers te ontvangen buiten uw werktijd? Dan kunnen we u hierbij helpen door overdag of juist in de avond bezichtigen en afspraken te begeleiden. U kunt rekenen op onze flexibiliteit.

NWWI makelaar uit Breda

Wij zijn als verkoopmakelaar aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Dit is een keurmerk voor woningtaxaties. Alleen als je als taxateur aan strenge kwaliteitseisen voldoet, mag je je bij het NWWI aanmelden. Wij zijn er trots op dit keurmerk te dragen, en dit geeft des te meer aan dat u op ons kunt rekenen qua kennis en expertise als u uw huis wilt verkopen of verkopen in Breda.

Uw huis verkopen?

Wilt u uw huis verkopen in Breda? Neem contact op met Zagers Makelaars om de mogelijkheden te bespreken, wij staan graag voor u klaar en helpen u verder met onze kennis en expertise in de huizenmarkt.

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets

Contact

Gratis waardebepaling

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op voor een gratis waardebepaling. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets!

Aanvragen