Verkoopmakelaar Breda

Zagers Makelaars is jouw deskundige begeleider op het gebied van de verkoop van jouw woning

Verkoopmakelaar Breda

Verkoopmakelaars Zagers is in 2007 opgericht in Breda. Wij zijn een klein en gedreven verkoop makelaar met veel kennis en ervaring in de makelaardij. Je kunt bij ons terecht om je woning te verkopen in Breda en omgeving. Maar ook voor een gratis waardebepaling en passend verkoopadvies voor jouw woning in Breda.

Verkoopmakelaar met kennis van zaken

Als verkoopmakelaar werken we vanuit een centrale vestiging in Breda. Onze experts hebben goede kennis van de woningmarkt in de omgeving. We weten alles van het lokale woningaanbod, waardebepaling en de juiste prijsstelling. Als verkoopmakelaar zetten wij ons voor je in om jouw woning in Breda te verkopen en om de onderhandelingen goed te laten verlopen. Niet alleen voor woonhuizen, ook voor appartementen. Daarnaast kunnen wij als verkoopmakelaar je woning taxeren en je helpen om dit onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. Wil je dus je woning verkopen in Breda en omgeving? Kies dan voor Zagers Makelaars!

Bezichtigingen

Wil je je huis laten zien, maar heb je alleen tijd om bezoekers te ontvangen buiten jouw werktijd? Dan kunnen we je hierbij helpen door overdag of juist in de avond bezichtigen en afspraken te begeleiden. Je kunt rekenen op onze flexibiliteit.

NWWI makelaar voor het verkopen van je woning in Breda

Wij zijn als verkoopmakelaar aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Dit is een keurmerk voor woningtaxaties. Alleen als je als taxateur aan strenge kwaliteitseisen voldoet, mag je je bij het NWWI aanmelden. Wij zijn er trots op dit keurmerk te dragen, en dit geeft des te meer aan dat je op ons kunt rekenen qua kennis en expertise als je je huis wilt verkopen in Breda.

Je woning verkopen in Breda?

Neem contact op met Zagers Makelaars om de mogelijkheden te bespreken, wij staan graag voor je klaar en helpen je verder met onze kennis en expertise in de huizenmarkt.

Neem vrijblijvend contact op

Huis kopen, verkopen of heb je een andere vraag? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten staan je graag ter woord.

Benieuwd wat je huis waard is?

Overweeg je je huis of appartement te verkopen in omgeving Breda? Vraag dan onze gratis waardebepaling aan!