Verkoop je woning

Verkoop je woning

Je woning in Breda verkopen?

Zagers makelaars, een vertrouwde naam in de woningmakelaardij in Breda en omgeving. Wij zijn gedreven om voor onze opdrachtgevers het beste resultaat te behalen. Daarvoor stellen wij je wensen en situatie voorop. Ook bij een gratis waardebepaling van je woning.

Op een persoonlijke, gemotiveerde en creatieve manier zetten wij ons in om je woning te verkopen. Dit alles met gevoel voor kwaliteit en het uit handen nemen van zorgen voor onze opdrachtgevers. Dat we hier goed in zijn, hebben we in de afgelopen jaren bewezen. Dat is voor ons geen reden om stil te staan. Integendeel: wij blijven ons ontwikkelen om onze verkopers het beste te kunnen bieden op het gebied van woningverkoop en daarmee onze resultaten te waarborgen.

NVM Makelaar en aangesloten bij Funda

Wij zijn aangesloten bij de NVM en onderstrepen daarmee onze kwaliteit, deskundigheid en onafhankelijkheid. Je woning wordt desgewenst op Funda vermeld. Funda is de grootste woningsite van Nederland met ruim 800.000 bezoekers per dag.

Gratis waardebepaling

Overweegt je je huis of appartement te verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij stellen de waarde van je woning vast en maken aan de hand van je wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en verplicht je tot niets!

Hendrik - zagers makelaar breda

Benieuwd wat je huis waard is?

Overweeg je je huis of appartement te verkopen in omgeving Breda? Vraag dan onze gratis waardebepaling aan!