Vastgoedmakelaar

Vastgoedmakelaar

Zagers makelaars is dé vastgoedmakelaar in Breda en omstreken. Met onze jarenlange ervaring in de woonhuismakelaardij geven we u het beste vastgoedadvies. U kunt bij ons terecht voor al uw woonwensen en rekenen op een eerlijk advies.

Onze service als vastgoedmakelaar

Wat mag u eigenlijk verwachten van vastgoedmakelaars? Als vastgoedmakelaar geven wij u deskundig vastgoed advies, als verkoopmakelaar of aankoopmakelaar, over de aankoop of verkoop van uw huis. Allereerst maken wij een goed geëvalueerde waardebepaling van het huis. Daarnaast zorgen we dat we alle informatie van uw huis op orde hebben, zoals bijvoorbeeld alle vergunningen. Wij zullen u zowel vastgoedadvies geven als met de andere partij onderhandelen over de prijs van de woning. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en houden we altijd rekening met uw wensen!

Waarom Zagers Makelaars?

Zagers Makelaars neemt de tijd voor u en zorgt voor een snelle service. Uw wensen staan bij ons centraal. Op basis van deugdelijke kennis en ervaring in de vastgoedmarkt kunnen wij uw vragen beantwoorden en vastgoed advies geven naar gelang uw persoonlijke situatie. Zo kunnen wij u niet alleen expertise bieden op het gebied van financiering of een aankoopbeslissing, maar ook op het gebied van echtscheidingen en nalatenschap. Onze kwaliteit is daarbij altijd gewaarborgd; wij dragen o.a. de keurmerken van NVM en het NWWI.

Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om uw huis zowel op onze site als op Funda te plaatsen. Samen met u kijken we naar de promotiemogelijkheden en gaan we op zoek naar een geschikte koper, of juist naar het droomhuis wat u altijd al wilde.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets

Contact

Gratis waardebepaling

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op voor een gratis waardebepaling. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets!

Aanvragen