Vastgoedmakelaar

Vastgoedmakelaar

Zagers makelaars is dé vastgoedmakelaar in Breda en omstreken. Met onze jarenlange ervaring in de woonhuismakelaardij geven we je het beste vastgoedadvies. Je kunt bij ons terecht voor al je woonwensen en rekenen op een eerlijk advies.

Onze service als vastgoedmakelaar

Wat mag je eigenlijk verwachten van vastgoedmakelaars? Als vastgoedmakelaar geven wij je deskundig vastgoed advies, als verkoopmakelaar of aankoopmakelaar, over de aankoop of verkoop van uw huis. Allereerst maken wij een goed geëvalueerde waardebepaling van het huis. Daarnaast zorgen we dat we alle informatie van je huis op orde hebben, zoals bijvoorbeeld alle vergunningen. Wij zullen je zowel vastgoedadvies geven als met de andere partij onderhandelen over de prijs van de woning. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en houden we altijd rekening met jouw wensen!

Waarom Zagers Makelaars?

Zagers Makelaars neemt de tijd voor je en zorgt voor een snelle service. Je wensen staan bij ons centraal. Op basis van deugdelijke kennis en ervaring in de vastgoedmarkt kunnen wij je vragen beantwoorden en vastgoed advies geven naar gelang je persoonlijke situatie. Zo kunnen wij je niet alleen expertise bieden op het gebied van financiering of een aankoopbeslissing, maar ook op het gebied van echtscheidingen en nalatenschap. Onze kwaliteit is daarbij altijd gewaarborgd; wij dragen o.a. de keurmerken van NVM en het NWWI.

Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om je huis zowel op onze site als op Funda te plaatsen. Samen kijken we naar de promotiemogelijkheden en gaan we op zoek naar een geschikte koper, of juist naar het droomhuis wat je altijd al wilde.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hendrik - zagers makelaar breda

Benieuwd wat je huis waard is?

Overweeg je je huis of appartement te verkopen in omgeving Breda? Vraag dan onze gratis waardebepaling aan!