Zagers Makelaars – Dé verkoopmakelaar in Breda

Zoekt u een ervaren makelaar die luistert naar uw wensen en zijn advies daarop afstemt? Dat zijn wij, Zagers makelaars. Een jong maar toch ervaren makelaarskantoor met inmiddels samen al 35 jaar ervaring in de regio Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Teteringen, Ulvenhout en Bavel.

Allereerst kunnen wij u uiteraard helpen met het kopen of verkopen van een woning.  Als makelaar is het ons doel om voor onze opdrachtgevers het beste resultaat te behalen. Daarbij stellen wij uw wensen en situatie voorop. Of het nu gaat om de verkoop van uw woning of de aankoop van uw droomhuis: op een persoonlijke, gemotiveerde en creatieve manier zetten wij ons voor u in.  Dit alles met gevoel voor kwaliteit en het uit handen nemen van zorgen. Dat we hier goed in zijn, hebben we in de afgelopen jaren bewezen.

zagers makelaar uit breda - verkoopmakelaar 2  zagers makelaars omslagfoto  

Daarnaast kunnen wij ook een officieel taxatierapport voor u opstellen. Dit kan nodig zijn voor de financiering van een woning, aankoopbeslissing, echtscheiding of nalatenschap.  Wij kunnen een NVM taxatierapport voor u opstellen maar ook voor een NWWI gevalideerd rapport kunt u bij ons terecht.

Woningen en hypotheken zijn haast onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een zorgvuldig gekozen hypotheek bespaart u geld en voorkomt onnodige zorgen in de toekomst. Daarom is het van belang dat u bij de keuze van uw hypotheek wordt bijgestaan door ervaren vakmensen die graag de tijd voor u nemen. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op!

Over ons

Kwaliteit 

Bij Zagers makelaars hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij zijn dan ook aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs. Dit onderstreept de kwaliteit waar wij voor staan.

Dat men tevreden is met de door ons geleverde kwaliteit als makelaar, betekent niet dat wij niet streven naar continue verbetering. Integendeel, wij zijn van mening dat het altijd beter kan als makelaar. Wij zijn ijverig om ons te blijven ontwikkelen zodat we u het beste van het beste aan kunnen bieden.

Verkopen

Op zoek naar een makelaar?

Bent u op zoek naar een makelaar omdat u bijvoorbeeld een huis wilt kopen of verkopen, dan bent u bij Zagers aan het goede adres. Wij zijn een gevestigde naam in de woningmarkt in de regio Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Teteringen, Ulvenhout en Bavel. We leveren goede kwaliteit en uitstekende service. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Zagers makelaars.

Contact