Een taxatie van je woning? Wij zijn jouw NWWI taxateur

Laat Zagers zorgen voor een taxatie van jouw woning!

Een taxatie van je woning? Wij zijn jouw NWWI taxateur

Zagers Makelaars heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en dat is ook meteen één van de redenen dat we zijn aangesloten bij het NWWI. Dit zorgt ervoor dat onze taxaties duidelijk overzichtelijk en correct zijn. Zo weet u waar u aan toe bent! Laat je woning taxatie door Zagers verzorgen.

Wat is het NWWI?

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen zich bij het NWWI aanmelden.

Zagers makelaars kan een NWWI taxatie voor je verzorgen voor bijvoorbeeld je hypotheek in verband met aankoop of oversluiting.

Misschien heb je nog geen taxatierapport van je woning nodig maar ben je aan het overwegen om de woning te verkopen. Zagers makelaars biedt dan een gratis waardebepaling aan om jouw wensen door te spreken. Wil je een NWWI Taxatie dan komen er kosten bij kijken.

Laat Zagers een NWWI woning taxatie voor je regelen!

Heb je een officieel taxatierapport nodig? Bijvoorbeeld voor een financiering? Neem dan contact op met Zagers Makelaars en Taxateurs.

Onze professionals taxeren met alle plezier je woning en stellen het NWWI taxatierapport voor je op. Vraag ons naar de mogelijkheden en kosten van de NWWI taxatie. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. We beantwoorden met alle plezier je vragen.

Benieuwd wat je huis waard is?

Overweeg je je huis of appartement te verkopen in omgeving Breda? Vraag dan onze gratis waardebepaling aan!