Zagers Makelaars: uw NWWI taxateur

Zagers Makelaars: uw NWWI taxateur

Zagers Makelaars heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en dat is ook meteen één van de redenen dat we zijn aangesloten bij het NWWI.

Wat is het NWWI?

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen zich bij het NWWI aanmelden.

Zagers makelaars kan een NWWI taxatie voor u verzorgen voor bijvoorbeeld uw hypotheek in verband met aankoop of oversluiting.

Misschien heeft u nog geen taxatierapport van uw woning nodig maar bent u aan het overwegen om de woning te verkopen. Zagers makelaars biedt u dan een gratis waardebepaling aan om u wensen door te spreken. Wilt u een NWWI Taxatie dan komen er kosten bij kijken.

 

Laat Zagers voor u de NWWI taxatie regelen!

Heeft u een officieel taxatierapport nodig? Bijvoorbeeld voor een financiering? Neem dan contact op met Zagers Makelaars en Taxateurs.

Onze professionals taxeren met alle plezier uw woning en stellen het NWWI taxatierapport voor u op. Vraag ons naar de mogelijkheden en kosten van de NWWI taxatie. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. We beantwoorden met alle plezier uw vragen.

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets

Contact

Gratis waardebepaling

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op voor een gratis waardebepaling. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets!

Aanvragen