Een taxatie van uw huis

Een taxatie voor uw huis

Een taxatie van uw huis

Een taxatie van een huis kan om verschillende redenen nodig zijn. Als u een woning koopt en financiering aanvraagt, wil de geldverstrekker graag een taxatierapport van de woning. Maar ook voor de oversluiting van uw huidige hypotheek, een aankoopbeslissing, echtscheiding of nalatenschap kan een taxatierapport nodig zijn.

Uw huis laten taxeren? dit betreft eenvolledig uitgewerkte waardering die wordt gedaan door een gediplomeerd taxateur. Een taxateur moet gecertificeerd zijn bij het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) en jaarlijks aan eductieverplichting voldoen. Uiteraard voldoen wij hieraan kunt u er dus op rekenen dat dit bij Zagers goed voor elkaar is!

Bepalende factoren bij een woningtaxatie

Stel, u wilt uw huis laten taxeren. Er zijn tijdens de taxatie van een woning bepaalde factoren die de waarde mede bepalen Allereerst kijkt de taxateur naar de locatie, ligging en stand. Daarnaast wordt er bij een woningtaxatie gekeken naar de grootte, aard en inrichting van het terrein. Ook wordt er tijdens het woning taxeren gekeken naar de eigendom van de ondergrond, de bereikbaarheid en parkeergelegenheid, de bouwkundige kwaliteit en de marktsituatie. Al deze factoren bepalen de waarde van uw huis.

Zagers Makelaars en Taxateurs als uw taxateur!

Met onze jarenlange ervaring in de Bredase woningmarkt en met een gedegen achtergrondkennis van onze gediplomeerde medewerkers is Zagers dé regionale taxateur. Mede hierdoor zijn wij in staat om een zeer precies taxatierapport aan u af te leveren.

Als u van plan bent uw huis te verkopen is het natuurlijk van belang de waarde van uw woning in te laten schatten. U moet immers weten tegen welke prijs u uw woning aan wilt bieden op de markt. Om uw woning te verkopen is geen taxatierapport nodig. Wij kunnen u dan van dienst zijn met een vrijblijvende waardebepaling

Bent u dus benieuwd naar de waarde van uw woning? Schakel Zagers taxateurs in en zorg dat uw huis gewaardeerd wordt zoals het hoort! Neem contact op voor de mogelijkheden, of kom langs bij ons op kantoor!

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets

Contact

Gratis waardebepaling

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op voor een gratis waardebepaling. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets!

Aanvragen