Taxatie

Laat Zagers zorgen voor een taxatie van jouw woning!

Taxatie

Een taxatie van een huis kan om verschillende redenen nodig zijn. Als je een woning koopt en financiering aanvraagt, wil de geldverstrekker graag een taxatierapport van de woning. Maar ook voor de oversluiting van je huidige hypotheek, een aankoopbeslissing, echtscheiding of nalatenschap kan een taxatierapport nodig zijn.

Je huis laten taxeren? Dit betreft eenvolledig uitgewerkte waardering die wordt gedaan door een gediplomeerd taxateur. Een taxateur moet gecertificeerd zijn bij het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) en jaarlijks aan eductieverplichting voldoen. Uiteraard voldoen wij hieraan dus kun je er op rekenen dat dit bij Zagers goed voor elkaar is!

Bepalende factoren bij de taxatie van een woning

Stel, je wil je huis laten taxeren. Er zijn tijdens de taxatie van een woning bepaalde factoren die de waarde mede bepalen. Allereerst kijkt de taxateur naar de locatie, ligging en stand. Daarnaast wordt er bij een woningtaxatie gekeken naar de grootte, aard en inrichting van het terrein. Ook wordt er tijdens het woning taxeren gekeken naar de eigendom van de ondergrond, de bereikbaarheid en parkeergelegenheid, de bouwkundige kwaliteit en de marktsituatie. Al deze factoren bepalen de waarde van je huis.

Zagers Makelaars en Taxateurs als jouw taxateur!

Met onze jarenlange ervaring in de Bredase woningmarkt en met een gedegen achtergrondkennis van onze gediplomeerde medewerkers is Zagers dé regionale taxateur. Mede hierdoor zijn wij in staat om een zeer precies taxatierapport aan je af te leveren.

Als je van plan bent je huis te verkopen is het natuurlijk van belang de waarde van je woning in te laten schatten. Je moet immers weten tegen welke prijs je je woning aan wil bieden op de markt. Om je woning te verkopen is geen taxatierapport nodig. Wij kunnen je dan van dienst zijn met een vrijblijvende waardebepaling

Ben je dus benieuwd naar de waarde van uw woning? Schakel Zagers taxateurs in en zorg dat je huis gewaardeerd wordt zoals het hoort! Neem contact op voor de mogelijkheden, of kom langs bij ons op kantoor!

Op zoek naar een deskundige taxateur?

Ben je op zoek naar een taxatie van je huis in de regio Breda? Dan bieden wij de uitkomst. Onze service is snel, persoonlijk en deskundig.