Wat doet een professionele taxateur?

Wat doet een professionele taxateur?

U kunt Zagers makelaars inschakelen voor de taxatie van uw huis.  Het is erg belangrijk dat een taxateur onafhankelijk is, zodat elke vorm van subjectiviteit in taxaties kan worden voorkomen. Onze taxaties worden gebaseerd op een gedegen kennis, vergelijking van vergelijkbare woningen en jarenlange ervaring op de woningmarkt in uw woonomgeving.

Het laten taxeren van een huis is de waarde van een woning correct in te schatten op basis van actuele marktkennis. Een taxateur doet dit aan de hand van verschillende waardebepalende factoren zoals ligging en bouwperiode en bouwkwaliteit. Als de taxateur de waarde van de woning heeft bepaald, wordt dit in een taxatierapport uitgewerkt. Dit is een officieel document dat u kunt gebruiken bij een financieringsaanvraag of in het geval van een echtscheiding.

Zagers is dé taxateur voor uw woning!

Heeft u een officieel taxatierapport nodig voor een financiering, aankoopbeslissing, echtscheiding, nalatenschap of een andere aangelegenheid? Taxateur Zagers verzorgt dat op deskundige wijze voor u. Door onze jarenlange ervaring in Breda en omgeving hebben wij een perfect inzicht als het gaat om de waardevaststelling van een woning. Wij kunnen een gevalideerd rapport voor u maken. Gebruikelijk kunt u binnen 1 week beschikken over het taxatierapport.

 Zagers, een ervaren taxateur

Onze ervaring en deskundigheid wordt onderstreept door onze aansluiting bij het validatie-instituut NWWI, een volledig taxatierapport verstrekt en gecontroleerd door het Nederlands Woning Waarde Instituut.  Taxateurs die zijn aangesloten bij het NWWI voldoen aan strenge eisen waardoor er een betrouwbare NWWI taxatie tot stand komt.

Bent u op zoek naar een deskundige maar toch betaalbare taxateur in de regio Breda? Dan biedt Zagers een zeer betaalbare uitkomst! Neem snel contact met ons op en kijk wat we voor u kunnen betekenen.

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets

Contact

Gratis waardebepaling

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op voor een gratis waardebepaling. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets!

Aanvragen