Dé makelaar in Westerpark

Je huis in Westerpark verkopen? Kies voor Zagers makelaars!

Dé makelaar in Westerpark

Wonen in het groen, op fietsafstand van het bruisende centrum van Breda

Westerpark is een relatief jonge woonwijk in Breda met veel groen en water. Een wijk waar wij als verkoopspecialist veelal actief zijn. Dat zie je terug op het moment dat er een woning te koop staat, in deze leuke wijk, met een oranje bord op de voorgevel.

woning verkopen waterdonken Breda

Huis verkopen in Westerpark?

Westerpark is een speels opgezette wijk met veel groen en water, en gelegen op gunstige afstand van het Centraal Station én bruisende stadscentrum van Breda. De wijk telt bijna 1.400 woningen en grenst aan de buurt Tuinzigt in het oosten en Heilaar in het westen.

Het idee bij de wijk Westerpark was om een groen- en watergebied met een woonwijk te combineren. Het was zelfs de eerste aanzet tot duurzame stadsontwikkeling in Breda. Dit heeft mooi uitgepakt en is onder andere terug te zien in de straten Bloemenblauwtje en Aurelia. Overigens verwijzen alle straatnamen in de wijk naar vlinders – nog een knipoog naar dit duurzaam initiatief.

Kortom: een leuke en gevarieerde wijk voor jong en oud waarbij je op korte fiets- of loopafstand naar het stadscentrum kunt gaan en de natuurlijke omgeving van de Rith en de Lies kunt opzoeken.

woning verkopen waterdonken Breda

Wonen in Breda

De gezellige Grote Markt met al zijn cafés en restaurants, het uitgebreide winkelaanbod en het prachtige Valkenbergpark maakt Breda tot een ware trekpleister.

Ondanks het middelgrote formaat van de stad, heeft het de gezelligheid van een groot dorp. Ook zorgt de aantrekkelijke historische kern, de singels die overal door de stad lopen en de warmte van de inwoners ervoor dat het een populaire bestemming is onder woningzoekenden. We noemen het dan ook niet voor niks: de Parel van het Zuiden!

woning verkopen waterdonken Breda

Woning kopen in Westerpark?

Meer weten over onze dienstverlening of wil je weten wat je woning in Westerpark waard is? Doe nu de gratis waardebepaling van je woning of laat een bericht achter op de contactpagina.

Benieuwd wat jouw woning waard is?

Overweeg je je huis of appartement te verkopen in omgeving Breda? Vraag dan onze gratis waardebepaling aan!