Dé verkoopmakelaar in Breda

Zagers is uw makelaar bij verkoop van uw woning!

Dé verkoopmakelaar in Breda

Zagers NVM Makelaar Breda is een vertrouwde naam in de woningmarkt in de regio Breda, Etten-Leur en Oosterhout. Als makelaar is het ons doel om voor onze opdrachtgevers het beste resultaat te behalen. Daarvoor stellen wij uw wensen en situatie voorop. Of het nu gaat om de verkoop van uw woning of appartement of de aankoop van uw droomhuis: op een persoonlijke, gemotiveerde en creatieve manier zetten wij ons voor u in.

Dit alles met gevoel voor kwaliteit en het uit handen nemen van zorgen. Dat we hier goed in zijn, hebben we in de afgelopen jaren bewezen. Dat is voor ons geen reden om stil te staan. Integendeel: wij blijven ons ontwikkelen om u het beste te kunnen bieden op het gebied van onze dienstverlening en daarmee onze resultaten te waarborgen.

Zagers Makelaar Breda is aangesloten bij de NVM en onderstrepen daarmee onze kwaliteit, deskundigheid en onafhankelijkheid. Uw woning wordt o.a. op Funda vermeld. Funda is de grootste woningsite van Nederland met ruim 800.000 bezoekers per dag.

Ook uw bedrijfsmatig vastgoed kunnen wij op Funda in Business vermelden.

Woningtaxatie

Wij kunnen voor u een taxatie verzorgen voor diverse doeleinden, o.a. financiering, aankoopbeslissing, echtscheiding, nalatenschap, woz. Wij kunnen een NVM taxatierapport voor u opstellen maar ook voor een NWWI gecertificeerd rapport kunt u bij ons terecht.

Als u hier meer informatie over wilt, neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Aankoopbemiddeling

Door onze jarenlange ervaring als aankoopmakelaar in de regionale woningmarkt te combineren met onze doortastende en deskundige aanpak, staat u minstens zo sterk in uw schoenen als de verkoper van uw droomhuis.

Op een persoonlijke manier begeleiden wij u om de aankoop van uw nieuwe woning zorgeloos te laten verlopen. En dat alles op basis van ‘no cure – no pay’! Dus koopt u niets aan, dan betaalt u ons niets.

Nieuwbouw

Voor verkoop en advisering omtrent nieuwbouwprojecten zijn wij u ook graag van dienst.

MKB-vastgoed

Ook voor de verkoop, verhuur en taxaties van uw bedrijfspanden kunt u bij ons terecht.

Gratis waardebepaling

Overweegt u uw appartement of huis te verkopen? Neemt u dan contact met ons op. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets!

Neem vrijblijvend contact op

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van taxaties, hypotheken en het kopen en verkopen van uw woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Contact

Op zoek naar een deskundige taxateur?

Als u een huis gaat kopen en u heeft een hypotheek nodig, dan heeft u vaak een taxatierapport nodig. Zagers Makelaars en Taxateurs kan u helpen met het taxatierapport van de woning. Neem vandaag nog contact op met ons!

Aanvragen