Specialist in Waterdonken

Bent u van plan uw huidige woning te verkopen in Waterdonken? Voor de koop- en verkoop van uw huis of appartement kiest u voor Zagers!

Specialist in Waterdonken

De jonge woonwijk Waterdonken aan natuurgebied de Vuchtpolder in Breda is momenteel erg populair. Zagers Makelaars is specialist in deze wijk en heeft al reeds tientallen woningen hier verkocht.  Mocht er een huis te koop staan in deze mooie wijk, is de kans groot dat deze ons oranje bord op de voorgevel heeft.

Huis verkopen in Waterdonken?

Waterdonken onderscheidt zich van vele andere woonwijken door haar ruime opzet met veel groen en een rustige ligging aan natuurgebied de Vuchtpolder. Wist je dat Waterdonken slechts drie straten bevat? De Lange Weide, Blokvucht en Maasdijk! Veel voorzieningen zijn gemakkelijk binnen handbereik gelegen. Ook voor jonge kinderen is het een fijne wijk waar ruimte is om buiten te spelen door de aanwezigheid van de vele groene, open stukken. De wijk is een woonerf en is er hoofdzakelijk bewonersverkeer. Dat maakt het ook veiliger.

Niet onbelangrijk is om te weten; de koopwoningen in de Waterdonken zijn ruim tot riant van opzet, met goede materialen gebouwd en volledig geïsoleerd. Alle woningen beschikken over een A-energielabel. Door de jonge leeftijd van de Waterdonken is het vele groen nog in opkomst en in combinatie met de ruime opzet zal deze wijk alleen maar mooier en gewilder worden.

Daarom is wonen in de Waterdonken zo leuk!

woning verkopen waterdonken Breda

Woning kopen in Waterdonken?

Zagers Makelaars is bewezen de best verkopende makelaar in de Waterdonken met een gemiddelde klantbeoordeling van 9,4! Meer weten over onze dienstverlening of wilt u weten wat uw woning in de Waterdonken waard is? Doe nu de gratis waardebepaling van uw woning of laat een bericht achter op de contactpagina.

Gratis Waardebepaling aanvragen

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op voor een gratis waardebepaling. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en geheel vrijblijvend!

Aanvragen

Neem vrijblijvend contact op

Huis kopen en verkopen of heeft u andere vraag? Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten staan u graag ter woord.

Contact