Verkoopmakelaar Breda

Bent u van plan uw huidige woning te verkopen? Ook voor de verkoop van uw huis of appartement kiest u voor Zagers!

Verkoopmakelaar Breda

Uw huis/woning/appartement verkopen?

Heeft u een woning in de omgeving van Breda en overweegt u uw woning te verkopen? Bent u benieuwd naar de waarde en op zoek naar een afgestemd verkoopproces? We komen graag langs om in een persoonlijk gesprek een opname te maken van de woning en uw wensen in kaart te brengen. Zo komen we tot een strategie die afgestemd is op uw situatie. Eén waar u zich prettig bij voelt.

Het resultaat?

Als aankoopmakelaar hebben we een uitgebreid bestand van woningzoekenden en uiteraard hebben we toegang tot Funda, het grootste en meest professionele vastgoedplatform van Nederland. Zo krijgt de woning voldoende zichtbaarheid.

Wie zijn wij, Zagers Makelaardij?

Wij zijn Zagers Makelaars Breda. Een berg aan ervaring, groot netwerk en passie voor het vak kenmerkt ons. Keer op keer behalen we hiermee het beste resultaat voor onze opdrachtgever. Wij zijn door onze opdrachtgevers met een 9,4 beoordeeld als één van de beste makelaars in de regio Breda! Ook zijn wij aangesloten bij de NVM, wat inhoudt dat wij een erkend kwaliteitsmakelaar zijn.

De omgeving van Breda, Teteringen, Ulvenhout, Bavel, Etten-Leur en Prinsenbeek vormt ons werkgebied. Interesse in onze diensten? Wij helpen u met het verkopen, aankopen en taxeren van uw woning.

Graag tot ziens!

Gratis waardebepaling

Overweegt u uw appartement of huis te verkopen? Dan wilt u uiteraard weten hoeveel uw huis waard is in de huidige huizenmarkt.  Graag geven wij u een advies dat past bij uw situatie. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen samen met u een plan van aanpak. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets. Bevalt onze manier van communiceren u en wilt u verder met ons in zee? Fijn! Wilt u na de waardebepaling toch nog even wachten met het verkopen van uw huis? Ook prima! Doe de gratis waardebepaling. 

contact

Gratis Waardebepaling aanvragen

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op voor een gratis waardebepaling. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en geheel vrijblijvend!

Aanvragen

Neem vrijblijvend contact op

Huis kopen en verkopen of heeft u andere vraag? Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten staan u graag ter woord.

Contact