Verkoopmakelaar Breda

Ben je van plan je huidige woning te verkopen? Ook voor de verkoop van jouw huis of appartement kies je voor Zagers!

Verkoopmakelaar Breda

Je woning in Breda verkopen?

Heb je een woning in de omgeving van Breda en overweeg je jouw woning te verkopen? Ben je benieuwd naar de waarde en op zoek naar een afgestemd verkoopproces? We komen graag langs om in een persoonlijk gesprek een opname te maken van de woning en jouw wensen in kaart te brengen. Zo komen we tot een strategie die afgestemd is op jouw situatie. Eén waar jij je prettig bij voelt.

Het resultaat?

Als aankoopmakelaar hebben we een uitgebreid bestand van woningzoekenden en uiteraard hebben we toegang tot Funda, het grootste en meest professionele vastgoedplatform van Nederland. Zo krijgt de woning voldoende zichtbaarheid.

Woningtaxatie

Wij kunnen een taxatie verzorgen voor diverse doeleinden, o.a. financiering, aankoopbeslissing, echtscheiding, nalatenschap, woz. Wij kunnen een NVM taxatierapport voor je opstellen maar ook voor een NWWI gecertificeerd rapport kun je bij ons terecht.

Als je hier meer informatie over wil, neem dan contact met ons op. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Aankoopbemiddeling

Door onze jarenlange ervaring als aankoopmakelaar in de regionale woningmarkt te combineren met onze doortastende en deskundige aanpak, sta je minstens zo sterk in je schoenen als de verkoper van jouw droomhuis.

Op een persoonlijke manier begeleiden wij je om de aankoop van jouw nieuwe woning zorgeloos te laten verlopen. En dat alles op basis van ‘no cure – no pay’! Dus koop je niets aan, dan betaal je ons niets.

Nieuwbouw

Voor verkoop en advisering omtrent nieuwbouwprojecten zijn wij je ook graag van dienst.

MKB-vastgoed

Ook voor de verkoop, verhuur en taxaties van je bedrijfspanden kun je bij ons terecht.

contact

Hendrik - zagers makelaar breda

Benieuwd wat je huis waard is?

Overweeg je je huis of appartement te verkopen in omgeving Breda? Vraag dan onze gratis waardebepaling aan!