Verkoopmakelaar

Bent u van plan uw huidige woning te verkopen? Ook voor de verkoop van uw huis of appartement kiest u voor Zagers!

Verkoopmakelaar

Bent u op zoek naar een grotere of kleinere woning? Heeft u een gezinsuitbreiding of gaan uw kinderen juist uit huis en wilt u wat kleiner gaan wonen? Wat de situatie ook is, als u uw huis wilt verkopen dan gaan wij er samen met u voor zorgen dat dit gerealiseerd wordt! Wij weten als geen ander dat het verkopen van een huis een stressvol proces kan zijn voor de koper en verkoper. Een proces met verschillende emoties en waar een grote geldsom bij komt kijken. Wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt en dat alle partijen tevreden het verkoop/aankoopproces afsluiten. Wij ontnemen u alle stress en zorgen voor een fijn traject.

Wie zijn wij?

Een jong maar toch ervaren makelaarskantoor, dat is Zagers makelaars. Met inmiddels samen al 35 jaar ervaring in de makelaardij in de regio Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Ulvenhout en Bavel.

Als makelaar is het ons doel om voor u het beste resultaat te behalen voor de situatie waarin u zich bevindt. Daarbij stellen wij uw wensen en situatie voorop. Of het nu gaat om de verkoop van uw woning of de aankoop van uw droomhuis: op een persoonlijke, gemotiveerde en creatieve manier zetten wij ons voor u in. We zullen alle situaties in kaart brengen en samen met u kijken wat u het liefste heeft. Wilt u bijvoorbeeld zo snel mogelijk uw huis verkopen? Dan is het een mogelijkheid om iets onder de waardebepaling te gaan zitten. Heeft u geen directe haast bij het verkopen van de woning? Dan gaan we iets boven de waardebepaling zitten en wachten we op een mooi bod voor uw woning.

NVM en Funda

Wij zijn aangesloten bij de NVM, wat inhoudt dat wij een erkend kwaliteitsmakelaar zijn. Zo weet u dat u een professionele en kwalitatieve makelaar krijgt.

Om uw woning te verkopen zijn wij aangemeld bij een aantal platformen waaronder Funda. Funda is de grootste woningsite van Nederland met ruim 800.000 bezoekers per dag. Dit houdt in dat uw woning prominent onder de aandacht wordt gebracht! Ook uw bedrijfsmatig vastgoed kunnen wij op Funda Business vermelden.

Gratis waardebepaling

Overweegt u uw appartement of huis te verkopen? Dan wilt u uiteraard weten hoeveel uw huis waard is in de huidige huizenmarkt.  Graag geven wij u een advies dat past bij uw situatie. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen samen met u een plan van aanpak. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets. Bevalt onze manier van communiceren u en wilt u verder met ons in zee? Fijn! Wilt u na de waardebepaling toch nog even wachten met het verkopen van uw huis? Ook prima! Doe de gratis waardebepaling.

Onze overige expertises:

Woningtaxatie

Wij kunnen voor u een gevalideerde taxatie verzorgen voor diverse doeleinden, o.a. financiering, aankoopbeslissing, echtscheiding, nalatenschap, woz. Wij kunnen een NVM taxatierapport voor u opstellen maar ook voor een NWWI gevalideerd rapport kunt u bij ons terecht.
Als u hier meer informatie over wilt, neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Nieuwbouw

Voor verkoop en advisering omtrent nieuwbouwprojecten zijn wij u ook graag van dienst.

MKB-vastgoed

Ook voor de verkoop, verhuur en taxaties van uw bedrijfspanden kunt u bij ons terecht.

Gratis Waardebepaling aanvragen

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op voor een gratis waardebepaling. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en geheel vrijblijvend!

Aanvragen

Neem vrijblijvend contact op

Huis kopen en verkopen of heeft u andere vraag? Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten staan u graag ter woord.

Contact