Taxateur in Breda

Zagers is dé taxateur voor je nieuwe of huidige woning!

Taxateur in Breda

Heb je een taxatierapport nodig voor een hypotheekaanvraag, aankoopbeslissing, echtscheiding, nalatenschap of wellicht voor een ander doel? Als taxateur in Breda verzorgen wij dat op een deskundige wijze voor je. Het taxatierapport kan al na enkele dagen voor je klaar zijn.

Betreft het een hypotheekaanvraag voor de financiering van de woning? En ga je verbouwen? Dan kan ook een waarde na verbouwing worden opgenomen. Dat bied je doorgaans meer financiële mogelijkheden!

NWWI

Wij zijn aangesloten bij het validatie-instituut NWWI en kunnen daardoor aan de eisen van dit keurmerk voldoen. Nagenoeg alle banken in Nederland verlangen bij een financieringstaxatie een NWWI-taxatierapport.

Wat is het NWWI?

Het Nederlands Woning Waarde Instituut is een validatie instituut voor woningtaxaties. Het NWWI zorgt ervoor dat elke taxatie volgens duidelijke richtlijnen tot stand komt. Taxateurs die bij het NWWI zijn aangesloten, moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Ze kennen de regio en leveren een onderbouwd en betrouwbaar taxatierapport.

Taxatierapport met NWWI-keurmerk aanvragen?

Je kunt op 2 manieren een taxatierapport met het NWWI-keurmerk aanvragen.
De hypotheekadviseur kan contact opnemen met het NWWI voor je, maar je kunt ook zelf via de website van het NWWI het taxatierapport bij ons aanvragen:www.nwwi.nl

Op zoek naar een deskundige taxateur?

Ben je op zoek naar een taxatie van je huis in de regio Breda? Dan bieden wij de uitkomst. Onze service is snel, persoonlijk en deskundig.