Dé verkoopmakelaar in Bouverijen

Uw woning in Bouverijen verkopen? Kies voor Zagers makelaars!

Dé verkoopmakelaar in Bouverijen

Bouverijen, de nieuwe wijk tussen Teteringen en Breda. Een wijk, waar wij als verkoopspecialist actief zijn.

Woning kopen in Bouverijen?

Aan de westkant van Teteringen en naast de Bredase woonwijk Waterdonken vind je de nieuwe woonwijk Bouverijen. Een woonwijk met veel groen en een dorps karakter.

Het voormalige kerkdorp Teteringen kent ongeveer 9000 inwoners en is van alle dagelijkse gemakken voorzien. Mocht je toch naar de bruisende binnenstad willen van Breda, dan is dat maar tien minuten fietsen. Toe aan rust? Ook dat is binnen handbereik. Vanuit Bouverijen loop je namelijk zo natuurgebied de Vuchtpolder in en ben je zo op de Vrachelse- en Teteringse Heide.

zagers makelaar uit breda - specialist bouverijen

Het natuurlijke van de omgeving vind je terug in de Bouverijen. De jaren dertig geïnspireerde woningen staan op namelijk op royale kavels en zijn volledig omringd door het water en het groen.

Tegelijk zijn de woningen divers van aard. Het project bestaat uit vrijstaande woningen, vrijstaande en geschakelde tweekappers, rij- en hoekwoningen. Voor ieder wat wils dus. De stijlvolle architectuur past perfect in de natuurrijke omgeving, en door unieke elementen toe te voegen heeft iedere woning een eigen gezicht en karakter.

Doordat dit een nieuwe wijk is maken alle woningen gebruik van stadsverwarming, zijn ze gasloos en tevens voorzien van alle duurzaamheidseisen van deze tijd.

zagers makelaar uit breda - specialist bouverijen

Daarnaast is er in deze wijk rekening gehouden met diverse speelplekken voor kinderen en zijn scholen en kinderdagopvangcentra op loopafstand te bereiken. Dit maakt de wijk ideaal voor jonge gezinnen.

Woning verkopen in Bouverijen?

Meer weten over onze dienstverlening of wilt u weten wat uw woning in Bouverijen waard is? Doe nu de gratis waardebepaling van uw woning of laat een bericht achter op de contactpagina.

Gratis Waardebepaling aanvragen

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op voor een gratis waardebepaling. Deze service is kosteloos en geheel vrijblijvend!

Aanvragen

Neem vrijblijvend contact op

Huis kopen en verkopen of heeft u andere vraag? Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten staan u graag ter woord.

Contact