Aankoopmakelaar in Breda

Voor de aankoop van je nieuwe woning ben je bij Zagers aan het juiste adres!

Aankoopmakelaar in Breda

Huis kopen in regio Breda?

Zagers Makelaars Breda is een ervaren, doortastende en deskundige aankoopmakelaar die je begeleidt bij de aankoop van jouw woning. Met onze hulp sta je sterk bij de zoektocht naar jouw droomwoning! Breda, Ulvenhout, Teteringen, Bavel, Dorst en Prinsenbeek vormt ons werkgebied.

Op een persoonlijke manier begeleiden wij je om de aankoop van jouw nieuwe woning zorgeloos te laten verlopen. En dat alles op basis van ‘no cure – no pay’! Dus koop je niets aan, dan betaal je ons niets.

Wat doen wij als aankoopmakelaar in Breda?

  • Samen inventariseren we de woonwensen en houden je zelfs ‘realtime’ op de hoogte. Het nieuwste woningaanbod ontvang je per e-mail. Zo ben je altijd sneller dan Funda!
  • Bij het vinden van een passende woning schakel je ons direct in.
  • Je krijgt van ons advies over alle aspecten van de woning en de te volgen aankoopstrategie.
  • Wij verzorgen het onderhandelingsproces en de juridische afwikkeling.
  • Wij verzorgen de opleverinspectie en de gang naar de notaris.

De voordelen van een huis kopen in Breda met Zagers

Een aankoopmakelaar neemt je zorgen uit handen. We besparen je tijd en informeren je over de eventuele risico’s bij een woning. Ons streven is dat we onszelf voor je terugverdienen. Dat doen we door onze ervaring in het onderhandelen te gebruiken, ondersteund door onze kennis en ervaring in de lokale woningmarkt.

Wat zijn de kosten?

Bij een succesvolle aankoop zijn de kosten voor onze dienstverlening € 2.250. Het maakt daarbij niet uit hoeveel woningen wij voor je hebben bekeken of hoe lang de opdracht loopt. Bij aanvang van de opdracht zijn de eenmalige opstartkosten € 550. Dit bedrag wordt bij een succesvolle aankoop geminderd op de courtage, zodat je nooit meer betaalt dan € 2.250.

Voor bijzondere woningen, zoals woonboerderijen of woningen in het hoge prijssegment, kunnen in overleg andere tarieven gelden gezien de complexiteit van dergelijke objecten. Uiteraard zijn wij ook ervaren als aankoopmakelaar bij dergelijke objecten en monumentale panden.

Alle voornoemde kosten zijn inclusief btw.

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Hulp bij de aankoop van een huis?

Deskundig advies of hulp bij de aankoop van een huis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee.