Aankoop

Voor de aankoop van uw nieuwe woning bent u bij Zagers aan het juiste adres!

Aankoop

Huis kopen in regio Breda?

Zagers Makelaars Breda  is een ervaren, doortastende en deskundige aankoopmakelaar die u begeleidt bij de aankoop van uw woning. Met onze hulp staat u sterk bij de zoektocht naar uw droomwoning! Breda, Ulvenhout, Teteringen, Bavel, Dorst en Prinsenbeek vormt ons werkgebied.

Op een persoonlijke manier begeleiden wij u om de aankoop van uw nieuwe woning zorgeloos te laten verlopen. En dat alles op basis van ‘no cure – no pay’! Dus koopt u niets aan, dan betaalt u ons niets.

Wat doen wij als aankoopmakelaar?

  • Samen inventariseren uw woonwensen en houden u zelfs ‘realtime’ op de hoogte van het nieuwste woningaanbod dat u per e-mail ontvangt. Zo bent u altijd sneller dan Funda!
  • Bij het vinden van een passende woning schakelt u ons direct in.
  • Wij adviseren u over alle aspecten van de woning en de te volgen aankoopstrategie.
  • Wij verzorgen voor u het onderhandelingsproces en de juridische afwikkeling.
  • Wij verzorgen de opleverinspectie en de gang naar de notaris.

De voordelen van een huis kopen in Breda met Zagers

Een aankoopmakelaar neemt u zorgen uit handen, bespaart u tijd en informeert u over de eventuele risico’s bij een woning. Ons streven is dat  we onszelf voor u terugverdienen. Dat doen we door onze ervaring in het onderhandelen te gebruiken, ondersteund door onze kennis en ervaring in de lokale woningmarkt.

Wat zijn de kosten?

Bij een succesvolle aankoop zijn de kosten voor onze dienstverlening € 1.950. Het maakt daarbij niet uit hoeveel woningen wij voor u hebben bekeken of hoe lang de opdracht loopt. Bij aanvang van de opdracht zijn de eenmalige opstartkosten € 450 en dit bedrag wordt bij een succesvolle aankoop geminderd op de courtage zodat u nooit meer betaalt dan € 1.950.

Voor bijzondere woningen, zoals woonboerderijen of woningen in het hoge prijssegment, kunnen in overleg andere tarieven gelden gezien de complexiteit van dergelijke objecten. Uiteraard zijn wij ook ervaren als aankoopmakelaar bij dergelijke objecten en monumentale panden.

Alle voornoemde kosten zijn inclusief btw.

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets

Contact

Gratis waardebepaling

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op voor een gratis waardebepaling. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets!

Aanvragen