Onze diensten

Zagers Makelaars is jouw deskundige begeleider op het gebied van verkoop en aankoop van een woning

Onze diensten

Zagers Makelaars Breda, een vertrouwde naam in de vastgoedmarkt in de regio Breda, Etten-Leur en Oosterhout. Wij zijn gedreven om voor onze opdrachtgevers het beste resultaat te behalen. Daarvoor stellen wij jouw wensen en situatie voorop. Ook bij een gratis waardebepaling van jouw woning. Op een persoonlijke, gemotiveerde en creatieve manier zetten wij ons in om jouw woning te verkopen. Dit alles met gevoel voor kwaliteit en het uit handen nemen van zorgen voor onze opdrachtgevers. Dat we hier goed in zijn, hebben we in de afgelopen jaren bewezen. Dat is voor ons geen reden om stil te staan. Integendeel: wij blijven ons ontwikkelen om onze verkopers het beste te kunnen bieden op het gebied van woningverkoop en daarmee onze resultaten te waarborgen.

zagers makelaars

NVM en Funda

Wij zijn aangesloten bij de NVM en onderstrepen daarmee onze kwaliteit, deskundigheid en onafhankelijkheid. Zo weet jij zeker dat de verkoop of aankoop van jouw woning in goede handen is. Ook maken wij gebruik van Funda. Desgewenst zullen wij zorgen dat je woning op Funda wordt vermeld ter bevordering van de verkoop. Funda is namelijk de grootste woningsite van Nederland met ruim 800.000 bezoekers per dag. Dit zorgt voor een groot bereik op de huizenmarkt waardoor jouw woning sneller opvalt.

Gratis waardebepaling door Zagers Makelaars

Overweeg je om jouw huis of appartement te verkopen? Neem dan contact met ons op. Wij stellen de waarde van jouw woning vast en maken aan de hand van je wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en volledig vrijblijvend!

Neem vrijblijvend contact op

Huis kopen of verkopen of heb je een andere vraag? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten staan je graag te woord.

Vraag een gratis waardebepaling aan

Overweeg je om jouw huis of appartement te verkopen? Neem dan contact met ons op voor een gratis waardebepaling. Wij stellen de waarde van jouw woning vast en maken aan de hand van je wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en verplicht je tot niets!