Succesvolle NVM Open Huizen Dag in Breda

Succesvolle NVM Open Huizen Dag in Breda

4 oktober 2022

Zagers blikt terug op een succesvolle NVM Open Huizen Dag in Breda en omgeving op zaterdag 1 oktober 2022. Niet op afspraak en geheel vrijblijvend keken circa 55.000 consumenten op deze dag woningen die te koop staan. Dit jaar deden ongeveer 11.000 woningen in Nederland mee de NVM Open Huizen Dag. Dit staat bijna gelijk aan het aantal woningen dat in 2019 haar deuren opende. De NVM Open Huizen Dag heeft 2 jaar lang in een andere vorm plaatsgevonden i.v.m. de beperkte Covid-19 maatregelen.

Woningen bezoeken tijdens de Open Huizen Dag

Niet alleen Zagers, maar ook bestuurslid Chris van Zantwijk van de NVM vakgroep Wonen en tevens verantwoordelijk voor de NVM Open Huizen Dag is meer dan tevreden. Hij vind het prachtig dat de NVM Open Huizen Dag weer in ere is hersteld. Ondanks het weer wisten toch ruim 55.000 consumenten de deelnemende woningen te bezoeken. Er is weer bewezen dat het vrijblijvend en vlot bezoeken van woningen de NVM Open Huizen Dag zo populair maakt. Chris blikt daarom ook terug op een succesvolle NVM Open Huizen Dag in Breda en omgeving.

Zagers is uw NVM-makelaar in Breda

Zagers Makelaars is dé makelaar in Breda. Met gedegen kennis en een nuchtere blik en passie voor het vak zijn wij sinds 2007 een solide makelaar voor de Bredase woningmarkt. Heb je de Open Huizen Dag gemist en overweeg je je woning in Breda te verkopen of ben je geïnteresseerd om een nieuwe woning te kopen? Wij komen graag langs om in een persoonlijk gesprek een opname te maken van de woning en jouw wensen in kaart te brengen.  Kortom, met ons aan je zijde sta je sterk in je schoenen. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Terug naar blog

Benieuwd wat jouw woning waard is?

Overweeg je je huis of appartement te verkopen in omgeving Breda? Vraag dan onze gratis waardebepaling aan!