Nieuwbouwwoning gekocht?

Nieuwbouwwoning gekocht?

14 mei 2024

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht in de omgeving van Breda of Teteringen? Dan wordt het tijd om te starten met de verkoop van uw huidige woning. Dit roept vragen op en het is lastig om in te schatten wanneer het beste moment is om een woning te voorkomen. Wij snappen dat het lastig is om te bedenken hoe u dit aan kunt pakken. Graag helpen wij u verder.

Nieuwbouwwoning gekocht in Breda of Teteringen?

We schetsen voor u het volgende scenario: u heeft bijvoorbeeld een woning gekocht in het nieuwbouwproject “de Bouverijen” in Teteringen of “Post/Fifth” in Breda.

Allereerst van harte gefeliciteerd met uw aankoop! De oplevering van deze woningen zal ca. 2025 gaan plaatsvinden. U bezit (waarschijnlijk) ook momenteel een eigen woning. Deze moet nog worden verkocht. Tijdens de verkoop van een huis zijn er heel wat zaken waar u bij stil moet staan.

Waar moet ik aan denken bij het verkopen van een eigen woning?

Het verkopen van een woning begint met een voorbereidende fase. Dit is een fase waarbij het huis nog niet eens te koop staat. U kunt het beste beginnen met het bepalen van een verkoopstrategie en het opstellen van een publiciteitsplan. Dit helpt voor uzelf prioriteiten te stellen en het project in kaart te brengen.

Zagers Makerlaars helpt u graag op weg met een verkoop stappenplan. Dit stappenplan voor het verkopen van uw woning informeert u over elke stap in het verkoopproces. Zo kunt u goed voorbereid het traject ingaan en weet u wat u te wachten staat.

Wilt u graag gebruikmaken van onze diensten als verkoopmakelaar? Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise helpen wij u graag tijdens dit verkooptraject. Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak op ons telefoonnummer 076- 303 3000 en wij infomeren je graag verder.

Terug naar blog

Benieuwd wat jouw woning waard is?

Overweeg je je huis of appartement te verkopen in omgeving Breda? Vraag dan onze gratis waardebepaling aan!