De vernieuwde Open Huizen Dag op 2 oktober

De vernieuwde Open Huizen Dag op 2 oktober

20 september 2021

NVM Open Huizen Dag in een nieuw jasje

De NVM Open Huizen Dag, onder woningkopers en verkopers een bekend fenomeen. Een dag die georganiseerd word door de NVM waarbij je een kijkje kan nemen in alle deelnemende woningen. Een dag waarbij je als huiszoekende leuke woningen kon bezichtigen maar als verkoper juist veel meer potentiƫle kopers over de vloer kon krijgen. Corona en de omstandigheden in de huidige woningmarkt hebben ervoor gezorgd dat de afgelopen edities zijn afgelast.

Op zoek naar een alternatief

Uit speciaal onderzoek dat is uitgevoerd is er gebleken dat consumenten diverse woonvragen hebben. Ze zijn hier op zoek naar persoonlijk en op maat gemaakt advies. Daarnaast speelt COVID-19 nog steeds een rol en is het niet verstandig om massaal woningen te gaan bezoeken. Daarom was het tijd om de NVM Open Huizen dag te organiseren in een nieuwe vorm.

De vernieuwde Open Huizen Dag

Op twee oktober is het zo ver, een nieuwe editie van de NVM Open Huizen Dag. Al is het ditmaal in een ietwat ander jasje. Waar we voorheen onaangekondigd langs konden gaan kijken bij huizen, is het tijdens deze editie niet mogelijk. Maar wat dan wel? Op 2 oktober staat de Open Huizen Dag in het teken van persoonlijk advies van een NVM makelaar. Tijdens deze dag komen we bij je langs om alle woonvragen te beantwoorden. Woonvragen zoals de woningwaarde van de woning, vragen met betrekking tot het verkopen van de woning of juist het aankopen van een woning kunnen tijdens deze afspraak worden beantwoord.

Afspraak maken

Vragen over je woning, verduurzaming of juist over het woningaanbod en de markt? Op twee oktober beantwoorden wij deze graag bij u thuis of online. Meld je dan aan voor de vernieuwde Open Huizen Dag. De inschrijving voor deze afspraak is geheel vrijblijvend, dus geen verplichtingen en/ of kosten.

plan hier je afspraak

Terug naar blog

Benieuwd wat jouw woning waard is?

Overweeg je je huis of appartement te verkopen in omgeving Breda? Vraag dan onze gratis waardebepaling aan!