Zagers: professionele makelaar gevestigd in Breda

Zagers: professionele makelaar gevestigd in Breda

Zagers NVM Makelaar Breda

Doordat wij een lokale makelaar in Breda zijn, weten wij precies hoe de woningmarkt in onze regio in elkaar steekt. Ook zijn wij onder andere actief als makelaar in Ulvenhout en dit maakt ons de beste keus in de regio!

Uw lokale makelaar Breda

U vindt ons kantoor aan de Academiesingel 24 in Breda. Doordat Zagers Makelaars alleen werkt in Breda en omstreken weten wij precies hoe deze lokale woningmarkt in elkaar steekt. Wij zijn op de hoogte van elke trend en ontwikkeling! Zo weten wij precies wat de lokale woningprijzen doen, waar de woningen te koop staan en wat fijne plekken zijn om te wonen. Wij kennen Breda als geen ander, waardoor wij een uitgebreide dienstverlening kunnen bieden.

Op zoek naar een makelaar in Breda?

Naast onze werkzaamheden in Breda zijn wij ook actief als makelaar in Etten-Leur, Oosterhout, Teteringen, Ulvenhout en Bavel! Wij weten dus alles van de woningmarkt in Breda en omliggende omgeving!

Neem contact met ons op

Plan een bezichtiging in of neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden voor verkoop van uw eigen woning te bespreken!

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets

Contact

Gratis waardebepaling

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op voor een gratis waardebepaling. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets!

Aanvragen