Waarom een makelaar?

Waarom een makelaar?

Waarom zou je een makelaar inschakelen?

Bij het kopen of verkopen van een huis komt heel wat kijken en soms kun je daar wel wat begeleiding bij gebruiken. Waar moet je allemaal rekening mee houden? Met wie heb je allemaal te maken? Welke afspraken moeten er gemaakt worden? Het is dan ook begrijpelijk dat u op een gegeven moment graag wat overzicht wilt. Dat geeft een goed gevoel, want het gaat nota bene niet om het kopen van een brood bij de bakker, maar om een huis! Deskundige aankoop- of verkoopbegeleiding moet niet worden onderschat. Wij zorgen ervoor dat u het complete overzicht behoudt tijdens het hele proces en er niets over het hoofd wordt gezien. Wel zo gemakkelijk.

Wat doet Zagers Makelaars Breda als aankoopmakelaar?

Als aankoopmakelaar zijn wij uw aanspreekpunt tijdens het complete traject rondom het kopen van uw nieuwe woning.

  • Wij inventariseren uw woonwensen en informeren u via e-mail over het nieuwste woningaanbod.
  • Bij het vinden van passende woonruimte schakelt u ons direct in.
  • Wij adviseren u over alle aspecten van de woning en de te volgen strategie.
  • Wij verzorgen voor u het onderhandelingsproces en de juridische afwikkeling.
  • Wij verzorgen de inspectie en de gang naar het notariaat.

Wij staan tijdens het hele aankoopproces aan uw zijde om u te informeren, ontzorgen en te adviseren.

Aankoopbegeleiding voor uw woning

Zagers streeft ernaar om u zoveel mogelijk te ontzorgen. De randzaken tijdens het aankoopproces zoals de communicatie, coördinatie en administratie nemen wij voor onze rekening. Tevens bieden wij u een gratis waardepaling! Het enige dat u hoeft te doen is beslissen welke woning er nou echt bij u past. Benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Kom eens langs bij ons op kantoor, of neem contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets

Contact

Gratis waardebepaling

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op voor een gratis waardebepaling. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets!

Aanvragen