Zagers: Hypotheken

Hypotheek nodig? Vraag ons naar je financiële mogelijkheden!

Zagers: Hypotheken

Woningen en hypotheken zijn haast onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een zorgvuldig gekozen hypotheek bespaart je geld en voorkomt onnodige zorgen in de toekomst. Daarom is het van belang dat je bij de keuze van je nieuwe hypotheek wordt bijgestaan door ervaren vakmensen die graag de tijd voor je nemen. Daarnaast adviseren we je als je je huis wilt verkopen met hypotheek

Zo regelen we dat!

Wil je kosteloos en vrijblijvend advies over je financiële mogelijkheden? Afspraken kunnen op korte termijn gemaakt worden, ook in de avonduren. Je krijgt een helder en uitgebreid advies waar je jarenlang profijt van heb.

Neem vrijblijvend contact op

Overweeg je je huis of appartement te verkopen? Neem dan contact met ons op voor een gratis waardebepaling. Wij stellen de waarde van jouw woning vast en maken aan de hand van jouw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en geheel vrijblijvend!

Taxatierapport nodig?

Als u een huis gaat aankopen en u heeft een hypotheek nodig, dan kunt u Zagers Makelaars en Taxateurs inschakelen voor een taxatierapport van de woning. Neem vandaag nog contact op met ons!