Uw huis verkopen

Uw huis verkopen

Bent u op zoek naar een makelaar in Breda of Ulvenhout? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Zagers Makelaars is met haar jarenlange ervaring in het vakgebied de geschikte verkoopmakelaar voor u. Wij zijn gedreven om het beste resultaat voor u te behalen!

Uw woning zorgeloos verkopen

Wij snappen dat uw huis te koop zetten niet zomaar een beslissing is. Daarom begeleiden we u op een persoonlijke manier om de verkoop van uw woning zorgeloos te laten verlopen. Uw belangen staan centraal bij ons en we helpen u graag om uw woning goed onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. Uiteraard plaatsen we uw woning op Funda en onze eigen website maar ook via social media wordt uw woning onder de aandacht gebracht.

Om u nader te informeren beiden wij u graag een gratis waardebepaling aan!

Uw huis te koop zetten, doet u immers pas als u weet waar u qua vraagprijs aan toe bent.

Mogelijkheden

Als makelaar proberen wij u zoveel mogelijk opties te bieden; zowel overdag als in de avonduren en op zaterdag kunnen wij afspraken inplannen.

Kwaliteit gewaarborgd 

Bij de verkoop van uw huis is kwaliteit altijd gewaarborgd. Wij zijn niet voor niets aangesloten bij de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en taxateurs in onroerende goederen NVM U.A. (NVM) en het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). We streven naar continue verbetering en de beste verkoopresultaten voor u als klant. Neem gerust contact op voor meer informatie!

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets

Contact

Gratis waardebepaling

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op voor een gratis waardebepaling. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets!

Aanvragen