Breda, een prachtstad om te wonen

Breda, een prachtstad om te wonen

Een huis kopen in Breda met Zagers Makelaars Breda

Breda is een sprankelende Brabantse stad met een rijk verleden. Eind 2017 werd de binnenstad van Breda nog gekozen tot beste binnenstad. Uiteraard is Breda ook uitstekend geschikt om te wonen, want ondanks dat het een redelijk grote stad is, heeft het de gezelligheid van een groot dorp. In de bruisende en historische binnenstad is altijd wat te doen, en alle moderne faciliteiten zijn om de hoek. Breda is een zeer gastvrije stad en wordt gezien als 1 van de beste uitgaanssteden van ons land. Breda wordt niet voor niets de parel van het zuiden genoemd, kortom: een geweldige stad om te wonen.

Overweegt u om uw huis te verkopen? Bijvoorbeeld omdat u toe bent aan iets nieuws en/of ruimer wilt gaan wonen. Daar kunnen wij u bij helpen!

Breda Veemarktstraat

Uw huis verkopen in Breda met Zagers Makelaars

Uw huis verkopen, appartement verkopen, scholen regelen voor de kinderen, verhuizen: er komt heel wat bij kijken. Wij zijn als verkoopmakelaar een begrip in Breda. Door onze jarenlange ervaring in de Bredase woningmarkt zijn wij een kenner van de regio. Misschien hebben we de koper van uw woning al ontmoet en kunnen we het proces een stuk sneller en aangenamer maken.

Naast het helpen met de verkoop van uw huis in Breda (gratis waardebepaling) kunnen we u ook helpen met de aankoop van uw nieuwe huis, taxaties, hypotheken en ander advies. Full-service, daar staan wij voor.

bouvigne kasteel breda

Uw makelaar in Waterdonken en Westerpark

De jonge en familievriendelijke wijk Waterdonken aan de rand van Breda is tegenwoordig erg populair. Het onderscheid zich van andere wijken in Breda door het vele groen en de rustige ligging langs de Vuchtpolder. De huizen in Waterdonken zijn ruim van opzet en gesitueerd in een woonerf, wat het tegelijkertijd zeer veilig maakt. De drie straten die de wijk rijk is liggen aan, of naast het water en toch ben je zo in de binnenstad van Breda.

Waterdonken Breda

Wat noordelijker en aan de rand van het centrum van Breda ligt de relatief nieuwe woonwijk Westerpark. Wat deze wijk zo uniek maakt is dat het de eerste aanzet was in Breda voor duurzame stadsontwikkeling. Dit zie je terug aan het prachtige groen en het vele water dat de wijk rijk is. Ook verwijzen alle straatnamen in Westerpark naar vlinders, nóg een knipoog naar dit duurzame initiatief. Op korte fiets- en loopafstand bezoek je het stadscentrum of de natuurlijke omgeving van de Rith en de Lies.

Wilt u uw huis verkopen in Waterdonken of Westerpark? Dat kan natuurlijk ook.

Zagers Makelaars staat altijd voor u klaar!

Woont u niet in Breda, maar in wel in de regio en wilt u uw huis verkopen in Prinsenbeek, uw huis verkopen in Bavel of uw huis verkopen in Ulvenhout? Ook dan staat Zagers makelaars uiteraard voor u klaar! Kom snel eens langs op ons kantoor in Breda, vlakbij het Valkenberg park. Of neem contact met ons op. Dan kijken we samen wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets

Contact

Gratis waardebepaling

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op voor een gratis waardebepaling. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets!

Aanvragen