Uw huis laten taxeren door Zagers Makelaars

Uw huis laten taxeren door Zagers Makelaars

Indien u van plan bent om uw huis te gaan verkopen is het verstandig om vooraf uw huis te laten taxeren voor de aankoop. Een taxatie van uw huis betekent dat u de marktwaarde van uw woning laat achterhalen voor een makelaar. Uw woning laten taxeren geeft antwoord op de vraag wat de marktwaarde van uw woning is, dus hoeveel u kunt verwachten dat het huis oplevert gebaseerd op de recente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de omgeving, rekening houdend met o.a. de ontwikkelingen op de huizenmarkt in het algemeen, de ligging en de financiële markt. Het is van groot belang dat u een gecertificeerde taxateur uw woning laat taxeren, omdat geld verstrekkende instellingen dit eisen.

Zagers is zo’n zogenaamde gecertificeerde taxateur en u bent bij Zagers Makelaars en taxateurs aan het goede adres om uw woning te laten taxeren. Zagers Makelaars is namelijk aangesloten bij het validatie-instituut NWWI en kan daardoor aan de eisen van dit professionele keurmerk voldoen. Veel banken in Nederland verlangen bij een financieringstaxatie een NWWI-taxatierapport. Laat dus uw woning taxeren voordat u overgaat tot de verkoop.

Het vastleggen van de taxatie

Nadat u Zagers Makelaars verzoekt om een woning te laten taxeren, en onze specialisten langs zijn geweest, worden alle bevindingen vastgelegd in een zogenaamd taxatierapport. Dit taxatierapport kunt u bijvoorbeeld gebruiken wanneer u een hypotheekaanvraag wilt doen of wilt oversluiten. Ook kunt u uw huis laten taxeren voor aankoop. Kortom, genoeg redenen om uw huis te laten taxeren!

Hoeveel tijd kost een taxatie?

In de meeste gevallen is het geen tijdrovende klus om een huis te laten taxeren. Wanneer er geen grote bijzonderheden zijn aan het huis, zijn de taxateurs van Zagers relatief snel in staat een waardebepaling te doen. Aangezien Zagers makelaars veel kennis en ervaring heeft, is het voor ons makkelijk om huizen met elkaar te vergelijken en hierdoor weten we al gauw wat uw woning waard is. Mochten er echter bepaalde zaken noemenswaardig zijn, omdat u bijvoorbeeld verwacht dat dit de waarde van uw huis kan verhogen, aarzel dan niet om dit bij ons onder de aandacht te brengen. Zijn er reparaties nodig of groot onderhoud? Ook dan is het wel zo netjes om uw taxateur hiervan op de hoogte te stellen, hij of zij kan dan bepalen of dit invloed heeft op de waarde van de woning.

Nadat u heeft moeten gemeentelijke gegevens opgevraagd Wat de grond bijvoorbeeld waard waarop huis gebouwd is Tenslotte moet taxatierapport worden opgemaakt met al kost het ongeveer een week om uw woning te laten taxeren h2 class=’MsoNormal’>Laat Zagers uw huis taxeren!

Laat Zagers uw huis taxeren!

Graag voorzien wij een NWWI taxatie op maat. Onze adviseurs helpen u graag verder en taxeren met alle plezier uw huis! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets

Contact

Gratis waardebepaling

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op voor een gratis waardebepaling. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets!

Aanvragen