Een huis kopen

Een huis kopen met Zagers Makelaars

Een huis kopen

Een huis kopen met hulp van Zagers Makelaar Breda

Wil je groter of juist kleiner gaan wonen? Zagers Makelaar Breda staat voor je klaar! Wij zijn je deskundige en doortastende aankoopmakelaar en snappen dat een huis kopen een erg belangrijk moment in je leven is. Er zijn veel zaken waar je aan moet denken bij het kopen van een huis. Wij willen daarom ook zorgen dat alles in orde is. Met een uitgebreid aanbod aan huizen en appartementen is er voor ieder wat wils. Ook als je overweegt een appartement te kopen geven wij je graag advies.

Hoe gaan wij als makelaar in Breda te werk?

Als je een huis wil kopen, heb je hier bepaalde wensen en verwachtingen bij. Waar moet jouw woning aan voldoen? Allereerst zullen wij dit als aankoopmakelaar samen met jou gaan inventariseren. Vervolgens informeren we je over de opties binnen het huidige woningaanbod en houden we je op de hoogte van nieuw aanbod. Wanneer je interesse in een bepaald huis heeft, schakel je ons in. Wij zullen je dan informeren over de woning en eventueel een bezichtiging voor je regelen.

Zagers Makelaars Breda is graag flexibel op het gebied van aankoopbegeleiding. Heb je een woning gezien die je overweegt te kopen? Dan proberen we een bezichtiging te plannen op een moment dat het beste uitkomt voor jou. We zijn zowel overdag als in de avonduren in staat je te begeleiden bij de woning bezichtiging. Vervolgens adviseren wij je over de te volgen strategie en verzorgen wij het onderhandelingsproces en de juridische afwikkeling.

Lage kosten

Wij werken met de ‘no cure – no pay’ methode: koop je niets, dan betaal je ons ook niets. Zo houden we het zo voordelig mogelijk voor je!

Wanneer je uiteindelijk een huis gaat kopen, is onze vergoeding afhankelijk van het resultaat dat wij behaald hebben. Het basisbedrag is €500, te vermeerderen met 10% over het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke koopsom. Zo weet je zeker dat wij voor je zullen proberen zo veel mogelijk van de prijs af te krijgen. Want voor ons beiden geldt dat we graag een goed resultaat willen behalen en dat we je graag tevreden zien met je nieuwe woning.

Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Meer informatie over Zagers Aankoopmakelaar Breda?

Wil je graag meer weten over Zagers Makelaars Breda? Neem dan vandaag nog contact met ons op, wij beantwoorden graag al je vragen!

Neem vrijblijvend contact op

Huis kopen, verkopen of heb je een andere vraag? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten staan je graag ter woord.

Gratis waardebepaling

Overweeg je je huis of appartement te verkopen? Neem dan contact met ons op voor een gratis waardebepaling. Wij stellen de waarde van jouw woning vast en maken aan de hand van jouw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en geheel vrijblijvend!