Een huis kopen met Zagers Makelaars

Een huis kopen met Zagers Makelaars

Een huis kopen met Zagers Makelaars

Een huis kopen met hulp van Zagers Makelaar Breda

Wilt u groter of juist kleiner gaan wonen? Zagers Makelaar Breda staat voor u klaar! Wij zijn uw deskundige en doortastende aankoopmakelaar en snappen dat een huis kopen een erg belangrijk moment in uw leven is. Er zijn veel zaken waar u aan moet denken bij het kopen van een huis. Wij willen daarom ook zorgen dat alles in orde is. Met een uitgebreid aanbod aan huizen en appartementen is er voor ieder wat wils. Ook als u overweegt een appartement te kopen geven wij u graag advies.

Hoe gaan wij als makelaar in Breda te werk?

Als u een huis wilt kopen, heeft u hier bepaalde wensen en verwachtingen bij. Waar moet uw woning aan voldoen? Allereerst zullen wij dit als aankoopmakelaar samen met u gaan inventariseren. Vervolgens informeren we u over de opties binnen het huidige woningaanbod en houden we u op de hoogte van nieuw aanbod. Wanneer u interesse in een bepaald huis heeft, schakelt u ons in. Wij zullen u dan informeren over de woning en eventueel een bezichtiging voor u regelen.

Zagers Makelaars Breda is graag flexibel op het gebied van aankoopbegeleiding. Heeft u een woning gezien die u overweegt te kopen? dan proberen we een bezichtiging te plannen op een moment dat u het beste uitkomt. We zijn zowel overdag als in de avonduren in staat u te begeleiden bij de woning bezichtiging. Vervolgens adviseren wij u over de te volgen strategie en verzorgen wij het onderhandelingsproces en de juridische afwikkeling.

Lage kosten

Wij werken met de ‘no cure – no pay’ methode: koopt u niets, dan betaalt u ons ook niets. Zo houden we het zo voordelig mogelijk voor u!

Wanneer u uiteindelijk een huis gaat kopen, is onze vergoeding afhankelijk van het resultaat dat wij behaald hebben. Het basisbedrag is €500, te vermeerderen met 10% over het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke koopsom. Zo weet u zeker dat wij voor u zullen proberen zo veel mogelijk van de prijs af te krijgen. Want voor ons beiden geldt dat we graag een goed resultaat willen behalen en dat we u graag tevreden zien met uw nieuwe woning.

Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Meer informatie over Zagers Aankoopmakelaar Breda?

Wilt u graag meer weten over Zagers Makelaars Breda? Neem dan vandaag nog contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen!

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets

Contact

Gratis waardebepaling

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op voor een gratis waardebepaling. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets!

Aanvragen