Huis kopen en verkopen

Huis kopen en verkopen

Een huis kopen en/of verkopen is geen eenvoudig proces. Er komt vaak veel meer bij kijken dan u in eerste instantie zou denken. Bij de verkoop is het allereerst van belang dat de waarde van uw huis wordt bepaald en er gekeken wordt welke aspecten van belang zijn. Daarna moeten er foto’s gemaakt worden om uw huis zo goed mogelijk te presenteren. Vervolgens wordt er een brochure gemaakt, wordt de woning officieel te koop gezet en start de zoektocht naar de juiste koper voor uw woning.

Bij het kopen van een huis is het natuurlijk van belang dat u uw wensen goed op een rijtje zet. Uiteraard helpen wij u dan met het vinden van een geschikte woning. Als we een geschikte woning gevonden hebben, kunnen we namens u de onderhandelingen opstarten. Vervolgens zorgen we ervoor dat de juridische afwikkeling ook goed verloopt.

Zagers Makelaars: expert in huizen kopen en verkopen

Zagers makelaars kan als geen ander uw huis verkopen en u begeleiden in het kopen van een nieuwe woning. Door onze jarenlange ervaring in de woningmakelaardij kennen wij de huizen in Breda en omgeving als onze broekzak. Met onze kennis en gedrevenheid zorgen wij ervoor dat u zoveel mogelijk ontzorgt wordt tijdens het aan- of verkooptraject van een woning. Zo informeren we u over het nieuwste woningaanbod en kunt u ons altijd inschakelen als u een passende woning gevonden heeft. Daarbij adviseren we u over alle aspecten van de woning en de juiste strategie. We zorgen voor het onderhandelingsproces en verzorgen we de inspectie en de gang naar het notariaat!

Gunstige huizenmarkt

Wilt u uw huis verkopen en een nieuw huis kopen? Klop dan eens aan bij Zagers makelaars. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te begeleiden. Door onze transparante werkwijze weet u precies waar u aan toe bent als u uw huis gaat verkopen en een nieuw huis gaat kopen. Dus waar wacht u nog op?

Neem contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets

Contact

Gratis waardebepaling

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op voor een gratis waardebepaling. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets!

Aanvragen