Huis kopen en verkopen

Huis kopen en verkopen

Een huis kopen en/of verkopen is geen eenvoudig proces. Er komt vaak veel meer bij kijken dan je in eerste instantie zou denken. Bij de verkoop is het allereerst van belang dat de waarde van je huis wordt bepaald en er gekeken wordt welke aspecten van belang zijn. Daarna moeten er foto’s gemaakt worden om je huis zo goed mogelijk te presenteren. Vervolgens wordt er een brochure gemaakt, wordt de woning officieel te koop gezet en start de zoektocht naar de juiste koper voor je woning.

Bij het kopen van een huis is het natuurlijk van belang dat je je wensen goed op een rijtje zet. Uiteraard helpen wij je dan met het vinden van een geschikte woning. Als we een geschikte woning gevonden hebben, kunnen we namens jou de onderhandelingen opstarten. Vervolgens zorgen we ervoor dat de juridische afwikkeling ook goed verloopt.

Zagers Makelaars: expert in huizen kopen en verkopen

Zagers makelaars kan als geen ander uw huis verkopen en u begeleiden in het kopen van een nieuwe woning. Door onze jarenlange ervaring in de woningmakelaardij kennen wij de huizen in Breda en omgeving als onze broekzak. Met onze kennis en gedrevenheid zorgen wij ervoor dat je zoveel mogelijk ontzorgt wordt tijdens het aan- of verkooptraject van een woning. Zo informeren we je over het nieuwste woningaanbod en kun je ons altijd inschakelen als je een passende woning gevonden heeft. Daarbij adviseren we je over alle aspecten van de woning en de juiste strategie. We zorgen voor het onderhandelingsproces en verzorgen we de inspectie en de gang naar het notariaat!

Gunstige huizenmarkt

Wil je je huis verkopen en een nieuw huis kopen? Klop dan eens aan bij Zagers makelaars. Wij doen er alles aan om je zo goed mogelijk te begeleiden. Door onze transparante werkwijze weet je precies waar je aan toe bent als je je huis gaat verkopen en een nieuw huis gaat kopen. Dus waar wacht je nog op?

Neem contact met ons op!

Hendrik - zagers makelaar breda

Benieuwd wat je huis waard is?

Overweeg je je huis of appartement te verkopen in omgeving Breda? Vraag dan onze gratis waardebepaling aan!