Een woning kopen in Breda?

Zagers Makelaars is jouw deskundige begeleider op het gebied van verkoop en aankoop van een woning

Een woning kopen in Breda?

Een woning kopen in Breda met Zagers Makelaars

Zagers Makelaars is een gespecialiseerd aankoopmakelaar en verkoopmakelaar aan de Academiesingel in Breda. We hebben een mooi woningaanbod in Breda en omstreken. We kunnen je onder andere helpen met het kopen van een huis in het bruisende Breda, maar ook in het landelijke Prinsenbeek, Bavel, Ulvenhout en Teteringen. Daarnaast biedt Zagers hulp aan bij het afsluiten van je hypotheek en krijg je een gratis waardebepaling (indien gewenst). Zo betaal je dus nooit teveel.

Een huis kopen in Breda? Kies een makelaar met persoonlijke aandacht

Als je een huis of appartement wilt kopen dan staan jouw woonwensen centraal bij de zoektocht. We inventariseren je persoonlijke situatie en proberen daar zo goed mogelijk op aan te sluiten, zowel qua advies als qua woonbemiddeling. Om het je nog makkelijker te maken, zijn wij ook bereid in de avonduren afspraken te maken, zodat je je droomhuis kunt bezichtigen wanneer jij het wenst.

Aangesloten NVM makelaar uit Breda

Zagers is aangesloten bij NVM, de grootste Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs. Wanneer je een woning wilt kopen in Breda en omgeving, kun je ons aanbod bekijken op onze website én op Funda. Filter gerust eens op de locatie van je voorkeur en bekijk de mogelijkheden!

Meer weten over Zagers Makelaars Breda?

Wil je meer weten over Zagers Makelaars of bijvoorbeeld over onze koopbegeleiding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden met alle plezier je vragen!

Benieuwd wat je huis waard is?

Overweeg je je huis of appartement te verkopen in omgeving Breda? Vraag dan onze gratis waardebepaling aan!