Huis kopen in Breda? Kies voor Zagers!

Huis kopen in Breda? Kies voor Zagers!

Een huis kopen in Breda met Zagers Makelaar Breda

Zagers Makelaars is een gespecialiseerd aankoopmakelaar en verkoopmakelaar aan de Academiesingel in Breda. We hebben een mooi woningaanbod in Breda en omstreken. We kunnen u onder andere helpen met het kopen van een huis in het bruisende Breda, maar ook in het landelijke Prinsenbeek, Bavel, Ulvenhout en Teteringen. Daarnaast biedt Zagers hulp aan bij het afsluiten van uw hypotheek en u krijgt een gratis waardebepaling (indien gewenst). Zo betaalt u dus nooit teveel.

Een makelaar in Breda met persoonlijke aandacht

Als u een huis of appartement wilt kopen dan staan uw woonwensen centraal bij de zoektocht. We inventariseren uw persoonlijke situatie en proberen daar zo goed mogelijk op aan te sluiten, zowel qua advies als qua woonbemiddeling. Om het u nog makkelijker te maken, zijn wij ook bereid in de avonduren afspraken te maken, zodat u uw droomhuis kunt bezichtigen wanneer u het wenst.

Aangesloten NVM makelaar uit Breda

Zagers is aangesloten bij NVM, de grootste Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs. Wanneer u een huis wilt kopen in Breda en omgeving, kunt u ons aanbod bekijken op onze website én op Funda. Filter gerust eens op de locatie van uw voorkeur en bekijk de mogelijkheden!

Meer weten over Zagers Makelaars Breda?

Wilt u meer weten over Zagers Makelaars of bijvoorbeeld over onze koopbegeleiding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden met alle plezier uw vragen!

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets

Contact

Gratis waardebepaling

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op voor een gratis waardebepaling. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets!

Aanvragen