Een gratis waardebepaling van uw woning

Een gratis waardebepaling van uw woning

Er zijn veel verschillende redenen te bedenken waarom u uw huis of appartement wilt verkopen: u wit groter gaan wonen, samenwonen, emigreren… Dan wilt u niet dat uw huis jarenlang te koop staat, maar u wilt een nette prijs vragen die past bij de waarde van uw woning en die zorgt dat uw woning aantrekkelijk genoeg is voor kopers.

Gelukkig is het niet zo dat u per se met een lage prijs hoeft te beginnen. De waarde van een woning kunt u middels een gratis waardebepaling door ons laten vaststellen. En onderdeel van de aantrekkelijkheid van een woning is ook wat het huis in de ogen van de koper waard is. Het kan best zijn dat u uw woning jaren terug heeft laten bouwen op een kavel voor een X-bedrag maar dat hij inmiddels veel aantrekkelijker is geworden en men er meer voor over heeft om er te wonen. Dit kan liggen aan de ontwikkeling van het omliggende gebied, de wijk, uw tuin, de staat van het onderhoud, noem maar op. U zult er zelf vast wel een gevoel bij hebben, maar het is altijd goed om dit te staven met een onafhankelijke partij.

Bij de verkoop van een huis veel kijken. Zagers kan u stap voor stap dit proces uitleggen. Het eerste struikelblok is zoals we al aangeven de werkelijke waarde van uw huis (grondprijs, staat van onderhoud, alles wat in de stenen zit) en de gevoelsmatige waarde voor de kopers (hoe gewild is de woning). Samen geeft dit een incidactie voor welke prijs u uw huis te koop kunt aanbieden.

Het is erg moeilijk om zelfstandig de waarde van uw huis te bepalen. Gelukkig kan Zagers makelaars en taxateurs dit gratis voor u verzorgen. Wij bieden u namelijk een gratis waardebepaling aan voor uw huis. Deze gratis waardebepaling van uw woning is dus geheel kosteloos. Bovendien is de gratis waardebepaling vrijblijvend en het verplicht deze u tot niets. Doe er uw voordeel mee!

Verschil gratis waardebepaling en taxatie

Wat is het verschil tussen een gratis waardebepaling van uw woning en een taxatierapport? Bij een gratis waardebepaling informeren wij u over de geschatte waarde van uw huis. Niets meer en niets minder dan dat. U kunt dit gebruiken om de verkoopwaarde van uw huis in te schatten. Het is geen officieel NNWI taxatierapport, wat u overigens ook bij ons kunt krijgen, maar het is een vrijblijvend en deskundig advies voor welke prijs u uw woning te koop kunt zetten op bijvoorbeeld Funda of onze website.

Een taxatie is echter een ander verhaal. Dit wordt meer bij de aankoop dan bij de verkoop van een huis gebruikt. Bij een taxatie komt een officieel NWWI-taxatierapport kijken die nodig is voor bijvoorbeeld een financiering, aankoopbeslissing, echtscheiding, nalatenschap of hypotheek. Nadat Zagers een huis getaxeerd heeft en het taxatierapport heeft gemaakt moet het nog worden goedgekeurd door het Nederlands Woning Waarde Instituut voordat het een gevalideerd taxatierapport is. Het draagt dan dus een keurmerk en voldoet aan een hele reeks gestelde eisen en kenmerken. Bij dit type waardebepaling komen dus andere zaken kijken dan bij de gratis waardebepaling van uw woning. Zagers is overigens ook een expert op het gebied van taxatie.

Laat Zagers een gratis waardebepaling doen

Wilt u dus de waarde van uw woning weten omdat u deze te koop wilt zetten, dan bent u bij Zagers aan het goede adres voor een gratis waardebepaling. Wilt uw een huis kopen in plaats van verkopen, vraag dan naar de taxatiemogelijkheden.

Een gratis waardebepaling van uw huis verplicht u tot niets. Het helpt u gewoon op weg in de eerste stap en desgewenst kunt u van ons advies krijgen als het gaat om de onderhandelingen. Zagers komt graag bij u langs om te onderzoeken wat uw woning écht waard is, los van uw gevoel hierbij of van de prijs waarvoor bijvoorbeeld uw buren het verkocht hebben. Loop geen geld mis en laat u niet op kosten jagen door andere makelaars. Zagers is de partij voor gratis waardebepaling, al is het maar als second opinion. En desgewenst helpen we u daarna als makelaar met de verkoop van uw woning.

Bent u op zoek naar een verkoopmakelaar in Ulvenhout of Breda? Neem dan gerust contact op.

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets

Contact

Gratis waardebepaling

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op voor een gratis waardebepaling. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets!

Aanvragen