Dé verkoopmakelaar in Bouverijen

Je woning in Bouverijen verkopen? Kies voor Zagers makelaars!

Dé verkoopmakelaar in Bouverijen

Bouverijen heet de nieuwe wijk tussen Teteringen en Breda. Een wijk, waar wij als verkoopspecialist actief zijn.

Woning kopen in Bouverijen, de nieuwe wijk in Breda?

Aan de westkant van Teteringen en naast de Bredase woonwijk Waterdonken vind je de nieuwe woonwijk Bouverijen. Een woonwijk met veel groen en een dorps karakter.

Het voormalige kerkdorp Teteringen kent ongeveer 9000 inwoners en is van alle dagelijkse gemakken voorzien. Mocht je toch naar de bruisende binnenstad willen van Breda, dan is dat maar tien minuten fietsen. Toe aan rust? Ook dat is binnen handbereik. Vanuit Bouverijen loop je namelijk zo natuurgebied de Vuchtpolder in en ben je zo op de Vrachelse- en Teteringse Heide.

Wonen in het groen tussen Breda en Teteringen

Het natuurlijke van de omgeving vind je terug in de Bouverijen. De jaren dertig geïnspireerde woningen staan op namelijk op royale kavels en zijn volledig omringd door het water en het groen.

Tegelijk zijn de woningen divers van aard. Het project bestaat uit vrijstaande woningen, vrijstaande en geschakelde tweekappers, rij- en hoekwoningen. Voor ieder wat wils dus. De stijlvolle architectuur past perfect in de natuurrijke omgeving, en door unieke elementen toe te voegen heeft iedere woning een eigen gezicht en karakter.

Doordat dit een nieuwe wijk is maken alle woningen gebruik van stadsverwarming, zijn ze gasloos en tevens voorzien van alle duurzaamheidseisen van deze tijd.

Daarnaast is er in deze wijk rekening gehouden met diverse speelplekken voor kinderen en zijn scholen en kinderdagopvangcentra op loopafstand te bereiken. Dit maakt de wijk ideaal voor jonge gezinnen.

Woning verkopen in Bouverijen?

Meer weten over onze dienstverlening of wil je weten wat je woning in Bouverijen waard is? Doe nu de gratis waardebepaling van je woning of laat een bericht achter op de contactpagina.

Nieuw in de omgeving en ben je benieuwd hoe het is om te wonen in Breda? Bekijk dan snel ook onze Wonen in de Parel van het Zuiden pagina.

Benieuwd wat jouw woning waard is?

Overweeg je je huis of appartement te verkopen in omgeving Breda? Vraag dan onze gratis waardebepaling aan!