Beoordelingen

208 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9,3

10 juni 2024
9,5
/10
Review: Verkoop Lange Weide 149
yeliz naciri

beoordeling:

Hele vriendelijke makelaar en heeft veel verstand van verkoop van woningen. Manier van aanpakken was heel Professioneel en ons huis was binnen een week al verkocht.

6 juni 2024
8,5
/10
Review: Verkoop Hooghout 24 B
Een funda gebruiker

beoordeling:

Zeer professionele makelaar. Helpt deskundig tijdens de verkoop!

31 mei 2024
10,0
/10
Review: Verkoop Hobokenstraat 251
Dhr. Jeffry Pietersen

beoordeling:

In het eerste gesprek dat ik met de makelaar had, had ik al gelijk een goed gevoel. De betrokkenheid en vriendelijkheid vind ik net zo belangrijk als de goede marktkennis en deskundigheid. Tot op de dag van de oplevering is de begeleiding goed geweest. Dank jullie wel!

31 mei 2024
9,5
/10
Review: Verkoop Teteringsedijk 252 a
Een funda gebruiker

beoordeling:

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Zagers bij de verkoop van mijn woning. Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke verkoop ben ik professioneel en vriendelijk begeleid. Hun kennis van de markt en persoonlijke aanpak hebben echt het verschil gemaakt. Bedankt voor de samenwerking!

Reactie van Zagers Makelaars-Taxateurs o.z.
Wat een geweldig mooie beoordeling! Dit motiveert ons om steeds weer ons uiterste best te doen en het beste resultaat te behalen. Heel erg bedankt, ook voor de prettige samenwerking!Team Zagers makelaars
13 mei 2024
9,3
/10
Review: Verkoop Ulvenhoutselaan 28
Dhr. Poeth

beoordeling:

Prettig contact met Ruud en Astrid, snel, adequaat. Realistisch en flexibel. Zelfverzekerd en rustig op het moment dat je zelf even in ‘emotie schiet’☺️. Al met al uitstekende begeleiding in het verkoopproces!

Reactie van Zagers Makelaars-Taxateurs o.z.
Beste Marco,Wat een fijne beoordeling om te lezen, bedankt daarvoor. Wij zijn blij dat wij jullie hebben mogen begeleiden tijdens dit 'spannende" verkoop proces.Hartelijk groet,Team Zagers Makelaars
7 mei 2024
10,0
/10
Review: Verkoop St. Ignatiusstraat 115
Een funda gebruiker

beoordeling:

Persoonlijke betrokkenheid en toewijding. Een erg aangenaam verkoopproces van begin tot aan afronding.

Reactie van Zagers Makelaars-Taxateurs o.z.
Beste Felix, heel erg bedankt dat we weer als makelaar voor jou aan de slag mochten gaan. Wederom een mooie en fijne samenwerking met een goed verkoopresultaat!Hartelijke groeten,Zagers makelaars
3 april 2024
10,0
/10
Review: Verkoop Antwerpenstraat 462
Een funda gebruiker

beoordeling:

Zeer goed wij zijn ontzettend tevreden over Zagers Makelaardij fijne en vakkundige begeleiding en zorgen

Reactie van Zagers Makelaars-Taxateurs o.z.
Beste Peter, wederom hartelijk dank we je weer mochten bijstaan als makelaar en voor de fijne samenwerking bij de verkoop van jullie appartement. We wensen jullie veel succes met de voorbereidingen van jullie nieuwe avontuur en tot binnenkort bij de oplevering.Hartelijke groeten,Zagers makelaars
19 maart 2024
9,0
/10
Review: Verkoop Cimburgalaan 41
Een funda gebruiker

beoordeling:

Goede contacten onderhouden over de afspraken en data van de bezichtigingen! Ook onze inbreng werd altijd meegenomen gedurende de verkoop. Met vriendelijke groet Constance en Antoine Schalij

Reactie van Zagers Makelaars-Taxateurs o.z.
Hartelijk dank voor uw mooie review en lovende woorden over onze aanpak bij de verkoop van uw woning aan de Cimburgalaan.Wij wensen u veel succes met de voorbereidingen voor uw nieuwe woning!Hartelijke groeten,Zagers makelaars
13 maart 2024
10,0
/10
Review: Verkoop Klimopstraat 16
Mevr. RCA Poppelaars

beoordeling:

Vriendelijk, servicegericht, dacht heel goed mee, heeft extra dienstverlening in het pakket waardoor het voor ons gemakkelijker werd om alles af te handelen.

Reactie van Zagers Makelaars-Taxateurs o.z.
Beste mevrouw Poppelaars, wat een mooie review over de verkoop van uw woning aan de Klimopstraat! Dank nogmaals voor de hele fijne samenwerking.Hartelijke groeten,Zagers makelaars
12 maart 2024
9,0
/10
Review: Verkoop Regentesselaan 18
Dhr. Gimbrère

beoordeling:

Het contact met Ruud Zagers verliep soepel, hij heeft me bij verschillende situaties die zich voor deden heel goed geholpen. Kortom een prettig, en zeer deskundige makelaar, die oog heeft voor zijn klanten.

Reactie van Zagers Makelaars-Taxateurs o.z.
Beste Rob, heel erg bedankt voor deze mooie review en de samenwerking bij de verkoop van jouw woning aan de Regentesselaan. Geniet van je nieuwe appartement!Hartelijke groeten,Ruud Zagers