Beoordelingen

152 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.2

18 januari 2023
10,0
/10
10 Deskundigheid
10 Prijs / kwaliteit
10 Lokale marktkennis
10 Service en begeleiding
Review: Verkoop Breedschotsestraat 1
Dhr. De heer van Boxel en mevrouw Kuijpers

beoordeling:

Onze makelaar is goed bereikbaar, hij reageert snel op berichten, kent de markt goed en heeft de juiste vraagprijs gekozen voor onze woning. No nonsense en geen onnodige bla bla.

Reactie van Zagers Makelaars-Taxateurs o.z.
Beste familie Van Boxel, Dank voor jullie waardering en deze mooie review! Fijn te horen hoe jullie onze dienstverlening ervaren hebben. Zo zie je dat een goede samenwerking mede tot een mooi resultaat leidt.Hartelijke groeten,Ruud
16 januari 2023
9,0
/10
9 Deskundigheid
9 Prijs / kwaliteit
9 Lokale marktkennis
9 Service en begeleiding
Review: Verkoop Scherpenakker 13
Een funda gebruiker

beoordeling:

We hebben de afspraken en contacten met de makelaars als prettig ervaren. Bij vragen zijn de makelaars en het kantoor goed bereikbaar. Inschatting van de waarde van de woning was reëel. Ook over de fotograaf waar het kantoor mee samenwerkt, zijn we heel tevreden. De makelaar had ook nog een aantal tips, waardoor de advertentie van onze woning op Funda er goed uitzag.

Reactie van Zagers Makelaars-Taxateurs o.z.
Wat een mooie beoordeling van onze dienstverlening bij de verkoop van jullie woning, dank hiervoor! Fijn om te lezen dat jullie onze werkwijze en service zo hebben ervaren. Nu kunnen jullie rustig uitkijken naar jullie nieuwe woning. Jullie dank voor de fijne samenwerking en tot ziens!Hartelijke groeten,team Zagers makelaars
13 januari 2023
10,0
/10
10 Deskundigheid
10 Prijs / kwaliteit
10 Lokale marktkennis
10 Service en begeleiding
Review: Verkoop Vijfhagen 167
Een funda gebruiker

beoordeling:

Erg goede ervaring met samenwerking. Communicatie verliep altijd vlot en professioneel. Ook de begeleiding is als erg prettig ervaren.

Reactie van Zagers Makelaars-Taxateurs o.z.
Dank je wel voor deze super beoordeling.Dankzij onze fijne samenwerking hebben we samen dit succes met elkaar behaald. Nogmaals dank voor het vertrouwen en veel succes met de voorbereidingen in jullie nieuwe woning.Met vriendelijke groet,Hendrik
6 januari 2023
8,8
/10
9 Deskundigheid
8 Prijs / kwaliteit
9 Lokale marktkennis
9 Service en begeleiding
Review: Verkoop Blokvucht 44
Dhr. Overgaauw

beoordeling:

Contact verliep altijd soepel. Deskundig advies. Tip: Zorg ervoor dat de te koop borden in huis aanwezig zijn op de dag dat de woning op Funda komt. In ons geval kwamen deze pas een paar dagen later.

Reactie van Zagers Makelaars-Taxateurs o.z.
Hartelijk dank voor jullie mooie beoordeling! En uiteraard ook voor de tip die we zeker ter harte zullen nemen, overigens is dat ook de manier zoals we dat willen doen.Hopelijk verlopen de komende maanden spoedig zodat jullie snel kunnen gaan genieten van jullie nieuwe woning.Dank nogmaals voor het vertrouwen dat we jullie woning mochten verkopen!Team Zagers makelaars
28 december 2022
5,0
/10
5 Deskundigheid
5 Prijs / kwaliteit
5 Lokale marktkennis
5 Service en begeleiding
Review: Verkoop J.F. Kennedylaan 54
Een funda gebruiker

beoordeling:

De inmetingen waren niet correct, de teksten waren beperkt. En dat terwijl makelaar ook claimde destijds bij aankoop betrokken te zijn geweest.Aantal kijkers : 1 … Onderhandelings geest naar koper toe: minimaal. Sterker, makelaar probeerde prijs nog lager te krijgen…..Misschien reeds bestaande interesse voor appartement, zodat geen actieve houding werd getoond naar andere kopers.Puur omdat we er snel vanaf wilde hebben we snel verkocht. Maar zeker niet door toedoen van makelaar.Dus aanrader: niet echt….

Reactie van Zagers Makelaars-Taxateurs o.z.
Geachte heer,Gelukkig kunnen wij vaststellen dat uw voorstelling van zaken niet klopt. Uiteraard kunnen wij hierover niet uitweiden, maar deze reactie willen wij graag geven.Wij hebben elkaar nooit gezien of gesproken vóór of tijdens het verkoopproces. Deze contacten verliepen namelijk met iemand anders die als verkoper optrad en die heeft ons kunnen bevestigen dat zij zeer tevreden zijn over het verkoopproces, zowel ten aanzien van de voorbereidingen als de uitvoering én afwikkeling daarvan.Ook het uiteindelijke verkoopresultaat is naar volle tevredenheid.Met vriendelijke groet, Ruud Zagers
26 december 2022
10,0
/10
10 Deskundigheid
10 Prijs / kwaliteit
10 Lokale marktkennis
10 Service en begeleiding
Review: Verkoop Plateelbakkerstraat 10
Een funda gebruiker

beoordeling:

Contact verliep met Makelaar prima ook met medewerkers op ‘t kantoor altijd klantvriendelijk met een goed luister oor worden de vragen beantwoord.

Reactie van Zagers Makelaars-Taxateurs o.z.
Beste heer en mevrouw Houtepen, hartelijk dank voor deze hele mooie beoordeling van u. We hebben samen het verkooptraject van uw woning op een fijne manier kunnen afronden én met een goed resultaat. Binnenkort kunt u gaan genieten van uw nieuwe woning!Vriendelijke groeten,Ruud
23 december 2022
10,0
/10
10 Deskundigheid
10 Prijs / kwaliteit
10 Lokale marktkennis
10 Service en begeleiding
Review: Verkoop Voorvang 19
Een funda gebruiker

beoordeling:

Wij zijn goed en kundig geholpen. Ons huis was niet makkelijk te verkopen, maar het is ze snel gelukt.

Reactie van Zagers Makelaars-Taxateurs o.z.
Beste Rosanna en Martin, wat een prachtige beoordeling van jullie. En fijn dat jullie zo tevreden zijn. Hartelijk dank hiervoor! Geniet van jullie nieuwe huis en hele fijne feestdagen gewenst.Hartelijke groeten,Zagers makelaars
22 december 2022
9,8
/10
10 Deskundigheid
9 Prijs / kwaliteit
10 Lokale marktkennis
10 Service en begeleiding
Review: Verkoop Wevershof 9
Dhr. Baay

beoordeling:

Altijd bereikbaar en altijd mee denkend. Persoonlijke benadering en oplossingsgericht handelen. Zonder meer sterk aan te bevelen.

Reactie van Zagers Makelaars-Taxateurs o.z.
Beste Alex,Dank je wel voor deze super beoordeling zo net voor de feestdagen.Uiteraard vanuit mijn/onze kant ook nogmaals dank voor het vertrouwen en de erg prettige samenwerking met elkaar. De gekozen strategie heeft uiteindelijk zeer goed uitgepakt en fijn dat we de juiste koper hebben kunnen vinden voor jouw prachtige woning. Heel erg veel succes met de voorbereidingen op jouw nieuwe woning en hele fijne feestdagen toegewenst!Groet, Hendrik
19 december 2022
9,3
/10
9 Deskundigheid
9 Prijs / kwaliteit
9 Lokale marktkennis
10 Service en begeleiding
Review: Verkoop Adriaan van Bergenstraat 384
Een funda gebruiker

beoordeling:

Kantoor was goed te bereiken, makelaar reageerde onmiddellijk op verzoeken. Bekwaam, vriendelijk, begripvol. Zeer tevreden

Reactie van Zagers Makelaars-Taxateurs o.z.
Wat fijn dat u onze dienstverlening en de contacten met ons team zo positief heeft ervaren. U nogmaals hartelijk dank voor het vertrouwen en de fijne samenwerking met een mooi resultaat!
13 december 2022
9,0
/10
9 Deskundigheid
9 Prijs / kwaliteit
9 Lokale marktkennis
9 Service en begeleiding
Review: Verkoop Steijnlaan 70
Een funda gebruiker

beoordeling:

Duidelijk communicatie, juiste kennis en goede service. Dat maakte dat het een prettige samenwerking was.