Beoordelingen

142 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 9.2

1 december 2022
10,0
/10
10 Deskundigheid
10 Prijs / kwaliteit
10 Lokale marktkennis
10 Service en begeleiding
Review: Verkoop Princentuin 88
Een funda gebruiker

beoordeling:

Deskundig, vriendelijk, persoonlijk en pakt door.Daarnaast prima communicatie tussen verkoper en makelaar, is de ervaring.Korte lijntjes en erg goed bereikbaar. Top! :)

Reactie van Zagers Makelaars-Taxateurs o.z.
Dank voor deze beoordeling! Fijn dat jullie onze service en dienstverlening zo hebben ervaren en alles naar grote tevredenheid is verlopen. Daar doen we het ook voor.
28 november 2022
9,0
/10
9 Deskundigheid
9 Prijs / kwaliteit
9 Lokale marktkennis
9 Service en begeleiding
Review: Verkoop Zuringveld 6
Een funda gebruiker

beoordeling:

Snelle persoonlijke communicatie met Ruud. Erg prettig. Er wordt snel geschakeld en deskundig geadviseerd.

Reactie van Zagers Makelaars-Taxateurs o.z.
Beste verkopers, dank voor deze mooie beoordeling en zeker ook voor de fijne samenwerking en contacten voorafgaand aan en tijdens de verkoop van jullie woning. Veel succes met alle voorbereidingen voor jullie nieuwe huis.
16 november 2022
8,0
/10
8 Deskundigheid
8 Prijs / kwaliteit
8 Lokale marktkennis
8 Service en begeleiding
Review: Verkoop Karel Doormanlaan 25
Een funda gebruiker

beoordeling:

Prettige makelaar, duidelijk in zijn advies en goed bereikbaar. Korte lijntjes met de makelaar daardoor snel aanspreekbaar. Goede lay-out van het huis en overleg mogelijk. Snelle verkoop van mijn huis en ook de afhandeling van zaken goed geregeld. Door de positieve houding van de makelaar had ik een goed gevoel bij de verkoop van mijn huis. Ik ben ook tevreden over de fotografe Sanne Voogt . Ze heeft mooie foto"s gemaakt en het huis weergegeven zoals het is. Beide makelaars bij Zagers heb ik als prettige mensen ervaren. Geen beloftes gedaan die niet waar gemaakt zijn. ( dat is wel eens anders) Ik zal deze makelaar dan ook zeker aanbevelen bij vrienden.

Reactie van Zagers Makelaars-Taxateurs o.z.
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en lovende review over de verkoop van uw woning via ons kantoor. Ook vanuit onze kant dank voor de fijne en prettige samenwerking waardoor we een mooi eindresultaat hebben kunnen behalen.team Zagers makelaars
15 november 2022
10,0
/10
10 Deskundigheid
10 Prijs / kwaliteit
10 Lokale marktkennis
10 Service en begeleiding
Review: Verkoop Dammestraat 15
Dhr. Elewout

beoordeling:

Zeer correcte en bekwame makelaars, ze communiceren en handelen snel. Ze weten hoe je een woning succesvol verkoopt.

Reactie van Zagers Makelaars-Taxateurs o.z.
Beste Patrick en Joyce,Dank je wel voor deze mooie beoordeling en waardering voor onze dienstverlening. Fijn dat het verkoopproces zo vlekkeloos is verlopen en we hier samen een succes van hebben gemaakt. Veel woonplezier op jullie nieuwe stekje in Etten-Leur en wie weet treffen we elkaar nog eens in de toekomst.Groet,Hendrik & Ruud
14 november 2022
8,8
/10
9 Deskundigheid
9 Prijs / kwaliteit
8 Bereikbaarheid en communicatie
9 Onderhandeling en resultaat
Review: Aankoop Loopschansstraat 43
Een funda gebruiker (zoeken en aankoop)

beoordeling:

Goed geholpen, snel een fijn huis gekocht. Goede hulp bij onderhandelingen. Ik zou Zagers aanbevelen.

Reactie van Zagers Makelaars-Taxateurs o.z.
Hartelijk dank voor jullie mooie beoordeling en jullie verhaal hoe jullie onze werkwijze en service hebben ervaren. Veel succes bij alle voorbereidingen voor jullie aanstaande, nieuwe thuis en tot binnenkort bij de oplevering.Hartelijke groeten,team Zagers makelaars
10 november 2022
10,0
/10
10 Deskundigheid
10 Prijs / kwaliteit
10 Lokale marktkennis
10 Service en begeleiding
Review: Verkoop Magnoliastraat 14
Mevr. Megens

beoordeling:

Ik heb oprecht niets aan te merken op de service en begeleiding van Zagers Makelaars, het was in een woord top! Transparant, realistisch en meedenkend: precies wat wij ervan hoopten en wat heeft geleid tot een succesvolle verkoop van ons huis.

Reactie van Zagers Makelaars-Taxateurs o.z.
Wat een fantastische beoordeling Marlijn! Super bedankt daarvoor.Ik heb met plezier jouw prachtige woning voor jou verkocht en nogmaals dank voor het vertrouwen en de enorm fijne en prettige contacten! Samen hebben we het tot een succes gemaakt. Alvast heel erg veel plezier met de voorbereidingen op jullie (bijna) nieuwbouwwoning ;-) en we spreken elkaar snel weer.Groet, Hendrik
8 november 2022
9,0
/10
9 Deskundigheid
9 Prijs / kwaliteit
9 Lokale marktkennis
9 Service en begeleiding
Review: Verkoop Bunderbeemd 8
Dhr. Hardenberg

beoordeling:

Het contact met zagers makelaardij was perfect snel en goed geholpen ook door de medewerkers bedankt voor de snelle afwikkeling

Reactie van Zagers Makelaars-Taxateurs o.z.
Beste Jan, ontzettend bedankt voor jullie mooie review en ook voor de prettige samenwerking tijdens de verkoop van jullie woning. En wat fijn dat jullie geslaagd zijn met een leuke, nieuwe woning. Geniet ervan en misschien tot ziens!
28 oktober 2022
8,5
/10
9 Deskundigheid
8 Prijs / kwaliteit
9 Lokale marktkennis
8 Service en begeleiding
Review: Verkoop Johan Metzelaarstraat 15
Een funda gebruiker

beoordeling:

Zagers Makelaars heeft ons goed begeleid met de verkoop, door een duidelijk advies te geven in de timing en door flexibel te zijn. Daarnaast werd er snel gereageerd op onze vragen en werden we tijdens de verkoopdagen prima op de hoogte gesteld.

Reactie van Zagers Makelaars-Taxateurs o.z.
Hartelijk dank voor jullie mooie en positieve beoordeling over de verkoop van jullie huis in de Johan Metzelaarstraat. Het is een goede samenwerking en met een mooi resultaat.Veel succes met alle voorbereidingen voor jullie nieuwe stap en tot ziens bij de oplevering volgend jaar!Hartelijke groeten,Ruud en Hendrik
21 oktober 2022
9,0
/10
9 Deskundigheid
9 Prijs / kwaliteit
9 Bereikbaarheid en communicatie
9 Onderhandeling en resultaat
Review: Aankoop Nieuwe Prinsenkade 80
Een funda gebruiker (gerichte aankoop)

beoordeling:

Prima service verleend. Vanuit Zagers Makelaars altijd snelle reactie. Goed geadviseerd in het proces wat geleid heeft tot prima resultaat.

Reactie van Zagers Makelaars-Taxateurs o.z.
Dank voor deze mooie beoordeling en ook dat we weer als aankoopmakelaar voor je mochten optreden bij de aankoop van je nieuwe appartement.Veel succes met alle voorbereidingen!Hartelijke groeten,Ruud Zagers
17 oktober 2022
10,0
/10
10 Deskundigheid
10 Prijs / kwaliteit
10 Lokale marktkennis
10 Service en begeleiding
Review: Verkoop Heuvelbrink 8
Dhr. Konings

beoordeling:

Zeer persoonlijk en prettig geholpen! Hij dacht goed mee in mogelijkheden en kwam met een duidelijke verkoopstatrategie. Hij heeft duidelijk kennis van zaken en kent de lokale woningmarkt perfect. Wij zijn hem dankbaar voor zijn werk!

Reactie van Zagers Makelaars-Taxateurs o.z.
Hartelijk dank voor deze mooie review en waardering. Vanuit onze kant heel graag gedaan, top samenwerking zo.