Appartement kopen

Appartement kopen

Wilt u een appartement of huis kopen in Breda? Ook dan bent u bij aankoopmakelaar Zagers aan het juiste adres! Wij snappen dat het kopen van een appartement een belangrijk moment is. Wij helpen u daarom graag met het vinden van het appartement van uw dromen. Er zijn veel zaken waaraan gedacht moet worden als u een appartement wilt kopen, zo is de situatie van de Vereniging van Eigenaren erg belangrijk omdat u hier automatisch lid van wordt als u een appartement koopt. Wij kunnen deze zaken voor u in kaart brengen en u ondersteunen waar mogelijk. Wij voeren de onderhandelingen en zoeken alle belangrijke aspecten na, uiteraard bepalen we ook een reële waarde van het appartement. Zo betaalt u nooit teveel!

Uw wensen staan centraal

Bij Zagers makelaars staan uw wensen centraal. We gaan samen om de tafel zitten om tot een goede planning te komen. We geven u advies omtrent het aankopen van het appartement en gaan met u mee bij een 2e bezichtiging. Vervolgens voeren wij het onderhandelingsproces en adviseren we u met betrekking tot de juridische zaken. Hierbij houden we altijd rekening met uw situatie!

Wat zijn de kosten?

U kunt bij ons rekenen op een ‘no cure – no pay’ regel: koopt u niets, dan betaalt u ons ook niets. En wanneer u uiteindelijk een woning koopt, is onze vergoeding afhankelijk van de aankoopprijs die u betaald heeft. Het basisbedrag van €500,- wordt vermeerderd met 10% (plus BTW) over het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke koopsom. Daardoor bent u ervan verzekerd dat wij de prijs voor het appartement dat u wilt kopen zo gunstig mogelijk uit onderhandelen. Samen gaan we voor het beste resultaat!

Wilt u op korte termijn een appartement kopen?

Bent u van plan om op korte termijn een nieuw appartement te gaan kopen? Dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden die u heeft! U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, wij beantwoorden met alle plezier al uw vragen of voorzien u van meer informatie!

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets

Contact

Gratis waardebepaling

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op voor een gratis waardebepaling. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets!

Aanvragen