Appartement kopen

Appartement kopen

Wilt u een appartement of huis kopen in Breda? Ook dan bent u bij aankoopmakelaar Zagers aan het juiste adres! Wij snappen dat het kopen van een appartement een belangrijk moment is. Wij helpen u daarom graag met het vinden van het appartement van uw dromen. Er zijn veel zaken waaraan gedacht moet worden als u een appartement wilt kopen, zo is de situatie van de Vereniging van Eigenaren erg belangrijk omdat u hier automatisch lid van wordt als u een appartement koopt. Wij kunnen deze zaken voor u in kaart brengen en u ondersteunen waar mogelijk. Wij voeren de onderhandelingen en zoeken alle belangrijke aspecten na, uiteraard bepalen we ook een reële waarde van het appartement. Zo betaalt u nooit teveel!

Uw wensen staan centraal

Bij Zagers makelaars staan uw wensen centraal. We gaan samen om de tafel zitten om tot een goede planning te komen. We geven u advies omtrent het aankopen van het appartement en gaan met u mee bij een 2e bezichtiging. Vervolgens voeren wij het onderhandelingsproces en adviseren we u met betrekking tot de juridische zaken. Hierbij houden we altijd rekening met uw situatie!

Wat zijn de kosten?

U kunt bij ons rekenen op een ‘no cure – no pay’ regel: koopt u niets, dan betaalt u ons ook niets. En wanneer u uiteindelijk een woning koopt, is onze vergoeding afhankelijk van de aankoopprijs die u betaald heeft. Het basisbedrag van €500,- wordt vermeerderd met 10% (plus BTW) over het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke koopsom. Daardoor bent u ervan verzekerd dat wij de prijs voor het appartement dat u wilt kopen zo gunstig mogelijk uit onderhandelen. Samen gaan we voor het beste resultaat!

Wilt u op korte termijn een appartement kopen?

Bent u van plan om op korte termijn een nieuw appartement te gaan kopen? Dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden die u heeft! U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, wij beantwoorden met alle plezier al uw vragen of voorzien u van meer informatie!

Hendrik - zagers makelaar breda

Benieuwd wat je huis waard is?

Overweeg je je huis of appartement te verkopen in omgeving Breda? Vraag dan onze gratis waardebepaling aan!