Aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar

Jouw aankoopmakelaar voor wonen in en rond Breda

Zagers aankoopmakelaars is dankzij haar jarenlange ervaring op de woningmarkt een begrip in Breda. Als aankoopmakelaar kennen wij deze woningmarkt door en door. En dat heeft zijn voordelen wanneer jij in Breda wonen interessant vind!

Wil je een huis kopen in Breda en omgeving en ben je op zoek naar een goede aankoopmakelaar? Wij weten precies wat er te koop staat en wat aansluit op je woonwensen. Daarbij kennen wij in het geval van woningverkoop ook weer precies de mensen die op zoek zijn naar een woning zoals die van jou. Zagers is in de regio Breda dé aankoopmakelaar waarop je kunt bouwen. Maar naast de (ver)koop van woonhuizen en appartementen kunnen wij nog veel meer voor je betekenen wanneer je in Breda wilt wonen…

Wat doet Zagers Makelaars als aankoopmakelaar?

Door onze jarenlange ervaring als aankoopmakelaar in de regionale woningmarkt te combineren met onze doortastende en deskundige aanpak, sta je minstens zo sterk in je schoenen als de verkoper van jouw droomhuis.

Op een persoonlijke manier begeleiden wij je om de aankoop van je nieuwe woning zorgeloos te laten verlopen. En dat alles op basis van ‘no cure – no pay’! Dus koop je niets aan, dan betaal je ons niets.

Wat doen wij voor je?

  • Wij inventariseren je woonwensen en informeren je via e-mail over het nieuwste woningaanbod.
  • Bij het vinden van passende woonruimte schakel je ons direct in.
  • Wij adviseren je over alle aspecten van de woning en de te volgen strategie.
  • Wij verzorgen het onderhandelingsproces en de juridische afwikkeling.
  • Wij verzorgen de inspectie en de gang naar het notariaat

De voordelen van een aankoopmakelaar

Een aankoopmakelaar neemt je zorgen uit handen, bespaart je tijd en informeert je over de eventuele risico’s bij een woning. Ons streven is dat  we onszelf voor je terugverdienen. Dat doen we door onze ervaring in het onderhandelen te gebruiken, ondersteund door onze kennis en ervaring in de lokale woningmarkt.

Zoek je een professionele aankoopmakelaar?

Dus, ben je op zoek naar een professionele aankoopmakelaar in de regio Breda om een huis of appartement te kopen of je eigen woning te verkopen? Dan bent u bij Zagers makelaars aan het goede adres. Zagers makelaars biedt een ‘no cure no pay’ garantie, wat inhoudt dat je niets hoeft te betalen in het geval je niets vindt. Betaal niet te veel, verzeker jezelf van uitstekende kwaliteit, snelle service, en neem contact op met Zagers makelaars. Of kom een keer langs op ons kantoor in hartje Breda.

Wij kunnen je niet alleen helpen als aankoopmakelaar, maar zijn wij ook gespecialiseerd in taxaties. Je kunt bij ons terecht voor een (gevalideerd) taxatierapport van je woning, of voor een vrijblijvende waardebepaling. Tenslotte zijn wij ook een goede bemiddelaar als het gaat om het vinden van een passende hypotheek.

 

Benieuwd wat je huis waard is?

Overweeg je je huis of appartement te verkopen in omgeving Breda? Vraag dan onze gratis waardebepaling aan!