Een aankoopmakelaar waarop u kunt bouwen

Een aankoopmakelaar waarop u kunt bouwen

Uw aankoopmakelaar in Breda

Zagers aankoopmakelaars is dankzij haar jarenlange ervaring op de woningmarkt een begrip in Breda. Als aankoopmakelaar kennen wij deze woningmarkt door en door. En dat heeft zijn voordelen!

Wilt u een huis kopen in Breda en omgeving en bent u op zoek naar een goede aankoopmakelaar? Wij weten precies wat er te koop staat en wat aansluit op uw woonwensen. Daarbij kennen wij in het geval van woningverkoop ook weer precies de mensen die op zoek zijn naar een woning zoals die van u. Zagers is in de regio Breda dé aankoopmakelaar waarop u kunt bouwen. Maar naast de (ver)koop van woonhuizen en appartementen kunnen wij nog veel meer voor u betekenen…

Wat doet Zagers Makelaars als aankoopmakelaar?

Door onze jarenlange ervaring als aankoopmakelaar in de regionale woningmarkt te combineren met onze doortastende en deskundige aanpak, staat u minstens zo sterk in uw schoenen als de verkoper van uw droomhuis.

Op een persoonlijke manier begeleiden wij u om de aankoop van uw nieuwe woning zorgeloos te laten verlopen. En dat alles op basis van ‘no cure – no pay’! Dus koopt u niets aan, dan betaalt u ons niets.

Wat doen wij voor u?

  • Wij inventariseren uw woonwensen en informeren u via e-mail over het nieuwste woningaanbod.
  • Bij het vinden van passende woonruimte schakelt u ons direct in.
  • Wij adviseren u over alle aspecten van de woning en de te volgen strategie.
  • Wij verzorgen voor u het onderhandelingsproces en de juridische afwikkeling.
  • Wij verzorgen de inspectie en de gang naar het notariaat

De voordelen van een aankoopmakelaar

Een aankoopmakelaar neemt u zorgen uit handen, bespaart u tijd en informeert u over de eventuele risico’s bij een woning. Ons streven is dat  we onszelf voor u terugverdienen. Dat doen we door onze ervaring in het onderhandelen te gebruiken, ondersteund door onze kennis en ervaring in de lokale woningmarkt.

Zoekt u een professionele aankoopmakelaar?

Dus, bent u op zoek naar een professionele aankoopmakelaar in de regio Breda om een huis of appartement te kopen of uw eigen woning te verkopen? Dan bent u bij Zagers makelaars aan het goede adres. Zagers makelaars biedt een ‘no cure no pay’ garantie, wat inhoudt dat u niets hoeft te betalen in het geval u niets vindt. Betaal niet te veel, verzeker uzelf van uitstekende kwaliteit, snelle service, en neem contact op met Zagers makelaars. Of kom een keer langs op ons kantoor in hartje Breda.

Wij kunnen u niet alleen helpen als aankoopmakelaar, maar zijn wij ook gespecialiseerd in taxaties. U kunt bij ons terecht voor een (gevalideerd) taxatierapport van uw woning, of voor een vrijblijvende waardebepaling. Tenslotte zijn wij ook een goede bemiddelaar als het gaat om het vinden van een passende hypotheek.

 

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets

Contact

Gratis waardebepaling

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op voor een gratis waardebepaling. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets!

Aanvragen