Woningen Aanbod

Zagers Makelaars is al jarenlang actief in de regionale woningmarkt rondom Breda en Ulvenhout!

Woningen Aanbod

Wij helpen u graag bij de verkoop van uw woning! Nadat de woningmarkt er jarenlang slecht uit zag, is deze gelukkig weer hersteld. De prijzen zijn gestegen en er worden meer huizen verkocht. Dit komt door de lage rente en het toenemende consumentenvertrouwen. Het gaat weer een stuk beter met de economie en de woningmarkt. En dat is goed nieuws!

Uw woonhuis makelaardij in Breda

Zoekt u een makelaar voor uw woning die deskundig en doortastend is? Zagers staat goed bekend als aan- en verkoopmakelaar. Doordat wij al jarenlang actief zijn in de regionale woningmarkt rondom Breda is Zagers makelaars inmiddels een vertrouwd adres in de vastgoedmarkt. Bovendien zijn wij aangesloten bij de NVM. Kwaliteit staat voorop!

Huizen kopen en verkopen

Met ons aan uw zijde staat u sterk in uw schoenen als u uw huis wilt verkopen of een huis wilt kopen. Als u van plan bent een huis te kopen in Breda, maken wij gebruik van een ‘no cure no pay’ regeling: als u niks koopt, betaalt u ook niks aan ons. Bent u van plan uw huis te verkopen? Dan zorgen wij ervoor dat we het beste resultaat behalen en u compleet ontzorgen.

Wonen in Breda?

Bent u dus van plan uw woning te verkopen in de regio Breda, of juist een huis te kopen in deze regio, dan wilt u uiteraard daarbij hulp van de beste makelaar. Zagers staat u met raad en daad bij en zorgt dat u nooit in onzekerheid komt te zitten over uw woning. Wij staan garant voor een vlot en succesvol (ver)koopproces.

Zagers is dé makelaar voor uw huis! Neem contact op voor een afspraak en kom te weten wat we u allemaal kunnen bieden.

Neem vrijblijvend contact op

Huis kopen en verkopen of heeft u andere vraag? Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten staan u graag ter woord.

Contact

Gratis waardebepaling

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op voor een gratis waardebepaling. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets!

Aanvragen