Woningen Aanbod

Zagers Makelaars is al jarenlang actief in de regionale woningmarkt rondom Breda en Ulvenhout!

Woningen Aanbod

Wij helpen je graag bij de verkoop van uw woning! Nadat de woningmarkt er jarenlang slecht uit zag, is deze gelukkig weer hersteld. De prijzen zijn gestegen en er worden meer huizen verkocht. Dit komt door de lage rente en het toenemende consumentenvertrouwen. Het gaat weer een stuk beter met de economie en de woningmarkt. En dat is goed nieuws!

Jouw woonhuis makelaardij in Breda

Zoek je een makelaar voor je woning die deskundig en doortastend is? Zagers staat goed bekend als aan- en verkoopmakelaar. Doordat wij al jarenlang actief zijn in de regionale woningmarkt rondom Breda is Zagers makelaars inmiddels een vertrouwd adres in de vastgoedmarkt. Bovendien zijn wij aangesloten bij de NVM. Kwaliteit staat voorop!

Woning kopen en verkopen in Breda

Met ons aan je zijde sta je sterk in je schoenen als je je huis wil verkopen of een huis wil kopen. Als je van plan bent een huis te kopen in Breda, maken wij gebruik van een ‘no cure no pay’ regeling: als je niks koopt, betaal je ook niks aan ons. Ben je van plan je huis te verkopen? Dan zorgen wij ervoor dat we het beste resultaat behalen en je compleet ontzorgen.

Wonen in Breda?

Ben je dus van plan je woning te verkopen in de regio Breda, of wil je juist een woning kopen in Breda, dan wil je uiteraard daarbij hulp van de beste makelaar. Zagers staat je met raad en daad bij en zorgt dat je nooit in onzekerheid komt te zitten over je woning. Wij staan garant voor een vlot en succesvol (ver)koopproces.

Zagers is dé makelaar voor je huis! Neem contact op voor een afspraak en kom te weten wat we je allemaal kunnen bieden.

Neem vrijblijvend contact op

Huis kopen, verkopen of heb je een andere vraag? Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten staan je graag ter woord.

Gratis waardebepaling

Overweeg je je huis of appartement te verkopen? Neem dan contact met ons op voor een gratis waardebepaling. Wij stellen de waarde van jouw woning vast en maken aan de hand van jouw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en geheel vrijblijvend!