Verkoop

Bent u van plan uw huidige woning te verkopen? Ook voor de verkoop van uw huis of appartement kiest u voor Zagers!

Verkoop

Zagers makelaars, een vertrouwde naam in de vastgoedmarkt in de regio Breda, Etten-Leur en Oosterhout. Wij zijn gedreven om voor onze opdrachtgevers het beste resultaat te behalen. Daarom stellen wij uw wensen en situatie voorop.

Op een persoonlijke, gemotiveerde en creatieve manier zetten wij ons in om uw woning te verkopen. Dit alles met gevoel voor kwaliteit en het uit handen nemen van zorgen voor onze opdrachtgevers. Dat we hier goed in zijn, hebben we in de afgelopen jaren bewezen. Dat is voor ons geen reden om stil te staan. Integendeel: wij blijven ons ontwikkelen om onze verkopers het beste te kunnen bieden op het gebied van woningverkoop en daarmee onze resultaten te waarborgen.

NVM en Funda

Wij zijn aangesloten bij de NVM en onderstrepen daarmee onze kwaliteit, deskundigheid en onafhankelijkheid. Uw woning wordt desgewenst op Funda vermeld. Funda is de grootste woningsite van Nederland met ruim 800.000 bezoekers per dag.

Ook uw bedrijfsmatig vastgoed kunnen wij op Funda in Business vermelden.

Gratis waardebepaling

Wilt u uw huis verkopen of uw appartement verkopen? Neemt u dan contact met ons op. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets!

Ook zetten wij onze expertise graag voor u in bij:

Woningtaxatie

Wij kunnen voor u een taxatie verzorgen voor diverse doeleinden, o.a. financiering, aankoopbeslissing, echtscheiding, nalatenschap, woz. Wij kunnen een NVM taxatierapport voor u opstellen maar ook voor een NWWI gecertificeerd rapport kunt u bij ons terecht.

Als u hier meer informatie over wilt, neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Nieuwbouw

Voor verkoop en advisering omtrent nieuwbouwprojecten zijn wij u ook graag van dienst.

MKB-vastgoed

Ook voor de verkoop, verhuur en taxaties van uw bedrijfspanden kunt u bij ons terecht.

Neem vrijblijvend contact op

Huis kopen en verkopen of heeft u andere vraag? Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten staan u graag ter woord.

Contact

Vraag een gratis waardebepaling aan

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op voor een gratis waardebepaling. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets!

Aanvragen