Taxaties

Zagers Makelaars is professionele taxateur bij de aankoop of verkoop van uw woning!

Taxaties

Heeft u een officieel taxatierapport nodig voor een financiering, aankoopbeslissing, echtscheiding, nalatenschap of een andere aangelegenheid? Als taxateur verzorgen wij dat op deskundige wijze voor u. Desgewenst kunt u al na enkele dagen over het taxatierapport beschikken.

Betreft het een financiering van de woning? Dan kan ook een waarde na verbouwing worden opgenomen. Dat biedt u doorgaans meer financiële mogelijkheden!

NWWI

Wij zijn aangesloten bij het validatie-instituut NWWI en kunnen daardoor aan de eisen van dit keurmerk voldoen. Nagenoeg alle banken in Nederland verlangen bij een financieringstaxatie een NWWI-taxatierapport.

Wat is het NWWI?

Het Nederlands Woning Waarde Instituut is een keurmerk voor woningtaxaties. Het NWWI zorgt ervoor dat elke taxatie volgens duidelijke richtlijnen tot stand komt. Taxateurs die bij het NWWI zijn aangesloten, moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Ze kennen de regio en leveren en onderbouwd en betrouwbaar taxatierapport.

Taxatierapport met NWWI-keurmerk aanvragen?

U kunt op 2 manieren een taxatierapport met het NWWI-keurmerk aanvragen.
Uw hypotheekadviseur kan voor u contact opnemen met het NWWI, maar u kunt ons ook zelf via de website van het NWWI benaderen: www.nwwi.nl

Neem vrijblijvend contact op

Huis kopen en verkopen of heeft u andere vraag? Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten staan u graag ter woord.

Contact

Op zoek naar een deskundige taxateur?

Bent u op zoek naar een deskundige maar toch goedkope taxateur in de regio Breda? Dan biedt Zagers een zeer betaalbare uitkomst! Neem snel contact met ons op en kijk wat we voor u kunnen betekenen.

Aanvragen