Aankoop

Voor de aankoop van uw nieuwe woning bent u bij Zagers aan het juiste adres!

Aankoop

Door onze jarenlange ervaring als aankoopmakelaar in de regionale woningmarkt te combineren met onze doortastende en deskundige aanpak, staat u minstens zo sterk in uw schoenen als de verkoper van uw droomhuis.

Op een persoonlijke manier begeleiden wij u om de aankoop van uw nieuwe woning zorgeloos te laten verlopen. En dat alles op basis van ‘no cure – no pay’! Dus koopt u niets aan, dan betaalt u ons niets.

Wat doen wij voor u?

  • Wij inventariseren uw woonwensen en informeren u via e-mail over het nieuwste woningaanbod.
  • Bij het vinden van passende woonruimte schakelt u ons direct in.
  • Wij adviseren u over alle aspecten van de woning en de te volgen strategie.
  • Wij verzorgen voor u het onderhandelingsproces en de juridische afwikkeling.
  • Wij verzorgen de inspectie en de gang naar het notariaat.

De voordelen

Een aankoopmakelaar neemt u zorgen uit handen, bespaart u tijd en informeert u over de eventuele risico’s bij een woning. Ons streven is dat  we onszelf voor u terugverdienen. Dat doen we door onze ervaring in het onderhandelen te gebruiken, ondersteund door onze kennis en ervaring in de lokale woningmarkt.

Wat kost het?

Bij een succesvolle aankoop is onze vergoeding afhankelijk van het resultaat dat wij voor u behaald hebben. Onze courtage wordt als volgt berekend: het basisbedrag is € 750 te vermeerderen met 10% (exclusief btw) over  het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke koopsom. Tezamen is dit minimaal € 1.000 en maximaal € 2.000 (exclusief btw). Door de ingebouwde beloning van 10% bent u ervan verzekerd dat wij voor u het beste resultaat willen behalen. En nogmaals: slaagt de onderhandeling niet en koopt u daardoor niet aan, dan betaalt u ons niets.

Neem vrijblijvend contact op

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets

Contact

Gratis waardebepaling

Overweegt u uw huis of appartement te verkopen? Neemt u dan contact met ons op voor een gratis waardebepaling. Wij stellen de waarde van uw woning vast en maken aan de hand van uw wensen en situatie een ‘plan de campagne’ op. Deze service is kosteloos en verplicht u tot niets!

Aanvragen